Üç çocuk oyun oynarken tüfek ateş aldı: Bir ölü, bir yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde üç çocuk evde oyun oynamak için buluştu. Y.G.’nin evde bularak oynadığı tüfeğin ateş almasıyla Deniz Ş. hayatını kaybetti, Emir K. ağır yaralandı. Y.G. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Gündem 8 Eylül 2024
Antalya'da üç çocuğun oyunu ölümle bitti.

Antalya’da bireysel silahlanmanın nelere yol açabileceğine dair çarpıcı bir olay oldu. Üç çocuğun oyun oynamak için buluştuğu evdeki tüfek bir çocuğu öldürdü, diğerini yaraladı, üçüncüsünü de katil yaptı.

Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı Mahallesi’nde dün saat 17.00 sıralarında 10 yaşındaki  Deniz Ş. ve 12 yaşındaki Emir K., 14 yaşındaki Y.G.’nin ağabeyinin evinde oyun oynamak için buluştu. 

İstanbul'un göbeğinde infaz: Evden 2 makineli tüfek, 2 ruhsatsız tabanca, 2 çelik yelek çıktıİstanbul’un göbeğinde infaz: Evden 2 makineli tüfek, 2 ruhsatsız tabanca, 2 çelik yelek çıktı

Bu sırada Y.G. evdeki tüfeği alarak oynamaya başladı. Tüfeğin ateş almasıyla saçmalar Deniz Ş. ve Emir K.’ye isabet etti. Ailenin haber vermesiyle adrese sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Deniz Ş.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Emir K. önce Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Deniz Ş.’nin cenazesi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Y.G. jandarma tarafından gözaltına alınırken olayı duyan çocukların yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

Sanki cephanelik baskını: 844 tabanca ve tüfek, 1031 gözaltıSanki cephanelik baskını: 844 tabanca ve tüfek, 1031 gözaltı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.