Korkulan oldu: Falezdeki ceset bir haftadır aranan küçük Aylin’e aitmiş

Antalya'da falezlerde cesedi bulunan genç kızın bir hafta önce kaybolan ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Aylin Kaya olduğu ortaya çıktı. Kimlik tespiti için DNA örneği veren Natalya Kaya kızının cenazesini alırken gözyaşı döktü.

Gündem 2 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Ortaokul öğrencisi Aylin Kaya bir hafta önce okul servisinden inmiş, ama sonra kayıplara karışmıştı. Anne ve babası Natalya ve Suat Kaya her yere, herkese başvurmuş, sonuç alamamıştı. Ama 30 Ekim saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi 1540 Sokak’ta bu arayışı bitiren acı bir gelişme oldu. 30 metre yükseklikteki falezlerin denizle buluştuğu kayalıkta birinin hareketsiz yattığını gördü insanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdiler.
Olay yerine gelen polis, itfaiye ve deniz polisi genç bir kıza ait olduğunu tespit ettiği cesedi kimliğinin belirlenmesi için ve soruşturmanın derinleştirilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Ve bir haftadır kayıp olan Aylin Kaya’nın ailesi de teşhis için Adli Tıp Kurumu’na davet edildi.

Önceki sabah teshis ve DNA örneği vermek üzere Adli Tıp Kurumu’na giden Natalya ve Suat Kaya acı gerçeği böyle öğrendi. Muratpaşa falezinde cesedi bulunan, günlerdir kayıp kızları ortaokul öğrencisi Aylin’di.

Kaya’nın annesi, babası ve yakınları cenazeyi Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alırken perişandı. Anne Natalya Kaya çığlık çığlığa kendisini oradan oraya atıyor, eşi ve yakınlarının desteğiyle ayakta durabiliyordu.
Şimdi soruşturmanın sonucu bekleniyor; olayın kaza mı, intihar mı olduğunu, yoksa genç Aylin’in yeni bir kadın cinayetine kurban gidip gitmediğini bu soruşturma belirleyecek.İzmir'de sır ölüm: Denizden ayağına bidon bağlı ceset çıktıİzmir’de sır ölüm: Denizden ayağına bidon bağlı ceset çıktı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.