Üç gündür aranan öğretmenin cesedi bulundu

Emekli öğretmen Banu Şafak Tutar Balıkesir'de denize girdi ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Gözden kaybolan kadının üç gün sonra cesedi 14 kilometre uzaklıktaki Bandırma ilçesine bağlı Edincik Altı Sahili'nde bulundu.

Gündem 13 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Öğretmen Banu Şafak Tutar.

İstanbul’da öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan 54 yaşındaki Banu Şafak Tutar, birlikte yaşadığı emekli albay olan babasıyla birlikte tatil için Balıkesir’in Erdek ilçesinde bulunan askeri tesise geldi. 9 Temmuz günü denize giren Banu Şafak Tutar, iddiaya göre yüzerken epilepsi nöbeti geçirerek kayboldu. Öğretmenin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Banu Şafak Tutar’ın cesedi kaybolduğu yerden 14 kilometre uzakta bulundu.

Deniz yüzeyi helikopter ile havadan taranırken, Sahil Güvenlik botlarıyla koylar arandı. Karadan arama çalışması yürüten jandarma ve arama kurtarma ekipleri 3 gün sonra kaybolduğu yerden 14 kilometre uzaklıktaki Bandırma ilçesine bağlı Edincik Altı Sahilinde kayalıklarda Tutar’ın cansız bedenine ulaştı. Tutar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kurban öğretmen, katil zanlısı öğretmen ve bir şüpheli daha çıktı, o da öğretmenKurban öğretmen, katil zanlısı öğretmen ve bir şüpheli daha çıktı, o da öğretmen

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.