Üç yıl sonra teslim aldığı ev çöp ve kedi ölüsü dolu çıktı

Adana’da kiracısı hakkında şikayetler alan Mürsel Maaşoğlu üç yıl sonunda mahkeme yoluyla teslim aldığı evini görünce şaşkına döndü. Onlarca kedi ölüsü ve çöp dolu evi gören Maaşoğlu eski kiracısı hakkında suç duyurusu yaptı.

Gündem 27 Haziran 2024
Evini üç yıl sonunda teslim alan Mürsel Maaşoğlu adeta harabeyle karşılaştı.

Adana’da özel bir firmada satış şefi olarak çalışan Mürsel Maaşoğlu Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi’ndeki iki katlı, bahçeli müstakil evini Eylül 2021’de çelik kapı firmasında çalışan 35 yaşındaki S.Ş.’ye kiraladı.

Bir süre sonra çevredekilerden S.Ş. hakkında şikayetler alan Maaşoğlu kiracısının sokakta bulduğu kedi ve köpekleri toplayıp evin içinde beslediğini öğrendi. Kiracısını hayvanları bahçede beslemesi konusunda uyaran Maaşoğlu olumlu karşılık alamadı.

Türkiye’yi ayağa kaldıran çöp ev davasında teyzeye 15 yıl hapisTürkiye’yi ayağa kaldıran çöp ev davasında teyzeye 15 yıl hapis

Ş.S. ev için kira da ödemez oldu. Maaşoğlu evin tahliyesi için dava açtı. Üç yıl sonunda mahkeme tahliye kararı verdi ve Ş.S. evden ayrıldı. Maaşoğlu teslim aldığı evin her odasını harabeye dönmüş halde buldu ve onlarca kedi ölüsüyle karşılaştı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapan Mürsel Maaşoğlu yaşadıklarını anlattı. Evi ilk kiraladığı zaman Ş.S.’nin bir kedi ve bir köpeği olduğunu söyleyen Maaşoğlu “Ev bahçeli olduğu için tabii ki sorun etmedim. Sonuçta ben de hayvan severim. Ancak kendisi hayvan severler camiasında istifçi olarak tanınan biriymiş. Yani hayvanları sokaktan toplayıp evine getiren, kötü şartlardan dolayı ölümlerine sebep olan biri. Gördüğümüz manzara bizi şok etti. Evin içinde ve hatta bahçede gömülü onlarca kedi ölüsü buldum. Getirdiği diğer hayvanların akıbeti belli değil. Gerekli başvuruları yaptık. Bu kişinin hayvan beslemesi engellenmelidir” diye konuştu.

Emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktıEmekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.