‘Ufak bir kamp’ diye yola çıkan genç çifti kaza ayırdı

Enes-Nazlı Turşan çifti Isparta-Burdur karayolunda ilerlerken motosiklet kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazadan iki saat önce “ufak bir kamp” paylaşımı yapan Enes Turşan hayatını kaybetti. Nazlı Turşan yaralı kurtuldu.

Gündem 17 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Enes- Nazlı Turşan çifti bayram tatili için yola çıkmıştı.

Eskişehir’de yaşayan Enes-Nazlı Turşan çifti bayram tatili için motosikletle yola çıktı. Genç çift sabah saat 10.00’da sıralarında dinlenme tesisinde mola verdi. Molada özenle hazırladıkları motosikletin fotoğrafını çeken 28 yaşındaki Enes Turşan sosyal medya hesabından “Ufak bir kamp” notuyla fotoğraf paylaştı.

Molanın ardından Afyonkarahisar- Burdur karayolunda ilerlemeye devam eden çift iki saat kadar daha yol katetmişti ki o acı kaza oldu. Enes kullandığı 55 ANV 47 plakalı motosikletin hakimiyetini kaybetti. Bariyere çarparak devrilen motosiklette Enes ve eşi Nazlı yaralandı. Yoldan geçenlerin haber vermesiyle olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri geldi.

Tatil yolunun acı bilançosu: 852 trafik kazası, beş ölüTatil yolunun acı bilançosu: 852 trafik kazası, beş ölü

Dört yıl önce evlenen Enes ve Nazlı Turşan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Enes Turşan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

30 yaşındaki Nazlı Turşan’ın durumunun iyi olduğu, tedavisine devam edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kuaförlük yapan Enes Turşan’ın saç kesiminde ulusal, uluslararası yarışmalarda derece elde ettiği, Türkiye üçüncülüğü ve dünya dördüncülüğü olduğu öğrenildi.

Rize’de kazada bir aile yok oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.