Üvey çocuklarını bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu: Aradığı kızlara tecavüzden gözaltında

Muğla'da yaşayan Selahattin Yalnız eşiyle birlikte üvey iki kızını aramak için televizyon programına çıktı, 14 gün sonra çocukları bulundu. Ancak kızlar kayıp değildi ve anlattıklarına 14 yaşından bu yana üvey babaları onlara tecavüz ediyordu.

Gündem 31 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Çocukların öz annesi (solda) yanında üvey baba Selahattin Yalnız (sağda), kare kutular içinde cinsel istismara maruz bırakıldıklarını anlatan kız kardeşler.

Selahattin Yalnız isimli bir kişi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu ve üvey kızlarının evden kaçtığını söyledi. Kızların annesiyle birlikte programa çıkan Selahattin Yalnız’ın başvurusundan 14 gün sonra iki kız kardeş ortaya çıktı ama söyledikleri Türkiye’nin gündemine oturdu. Çünkü kızların anlattığına göre üvey babaları onları yıllarca cinsel istismara maruz bırakmıştı, anneleri de bunun farkındaydı. Kızların bir kardeşi daha vardı ama o sadece Selahattin Yılmaz’ı savundu, annesi tepkisiz kaldı.

İki kız kardeş tecavüze uğradıkları ana ait videoları da Müge Anlı’ya gösterdi. Muğla’da yaşayan aileye canlı bağlanan Müge Anlı’ya Selahattin Yılmaz “Ne anlatayım? Beni uyutup yaptıklarını mı? Beni uyutarak istediklerini yaptılar” yanıtını verdi. Stüdyodakiler inanmayınca sinirlenen adam gitmek istedi ama yayın devam etti ve suçlamaları reddetti. İki kız kardeş ise bu sözlere karşı çıktı ve “14 yaşından beri bu adam bize tecavüz ediyor. Bize satırla saldırıyordu, bizi dövüyordu. Bize “Sizin derinizi yüzerim, dördünüz de benim karım olacaksınız’ diyordu. Bunlar annemin gözünün önünde yapılıyordu. Sen de korkundan susuyordun. Ondan korkma” dedi.

Program ihbar kabul edildi. Selahattin Yalnız, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltı sırasında anne ve istismar edilen diğer engelli kardeş gözyaşı döktü.

İki kız kardeş öz babalarının kendilerine bakmadığını da anlattı ve babasının ilk evliliğinden 7 abisi olduğunu anlattı. Ancak kızların anlatımına göre abileri onları kardeş olarak kabul etmediği için görüşmüyordu ve içlerinde savcı, polis olan da vardı. Abilerinin onları reddetmesinin nedenini de annelerinin 23 yaşındayken 60 yaşındaki babasıyla evlenmesine tepki göstermesi olduğunu söylediler.

Bunu da gördük: Tavuğa tecavüz eden adam tutuklandıBunu da gördük: Tavuğa tecavüz eden adam tutuklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.