Uyuşturucu satıcısından ‘ev erkeği’ yöntemi: Dolmalık biber içine esrar zulalamış

Sarıyer’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta dolmalık biber içine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsünün torbacı olduğu ve polis aramasından böyle kurtulmaya çalıştığı anlaşıldı.

Gündem 25 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Kaynak: İHA

Uyuşturucu saklamak için böylesi denenmemişti. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberine göre İstanbul’un Sarıyer ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki gün asayiş uygulaması yaparken kontrol için durdurulan bir aracın sürücüsünün tedirgin davranışından şüphelenip araçta ayrıntılı inceleme yaptı.

Polis aracın arka koltuğunda pazar poşetinden dolmalık biber gördü. Biberler incelendi ve içlerinde satışa hazır poşetler içinde 31 gram esrar bulundu. Araç sürücüsü A.L. gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, kontrol amaçlı arama yaptığı aracın içinde poşete konmuş dolmalık biberlerin içinde uyuşturucu madde buldu. Kaynak: İHA

Yapılan araştırmada sürücü A.L’nin bölgede torbacılık yaptığı, uyuşturucuları satacağı kişilere dolmalık biber içinde götürdüğü ve bu yöntemi muhtemel polis aramalarından kurtulmak için kullandığı anlaşıldı. A.L emniyetteki sorgusunun ardından tutuklandı.

Aracına aldığı kadının turşu bidonundan uyuşturucu çıktı, hayatı karardıAracına aldığı kadının turşu bidonundan uyuşturucu çıktı, hayatı karardı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.