Uzun namlulu silahla Muş’tan Bitlis’e gitti: Kaçırdığı kadını ve ailesini katletti

Muş'ta yaşayan Cihan Oral'ın kaçırdığı Ayşe İnceyol'u ailesi bulup Bitlis'e getirdi. Ancak Cihan Oral Ayşe İnceyol'un evine uzun namlulu silahla gitti ve tüm ailesine kurşun yağdırdı, üç kişiyi öldürdü.

Gündem 9 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Muş’un Korkut ilçesine bağlı Azaklı köyünde oturan evli Cihan Oral, yaklaşık bir yıl önce 27 yaşındaki Ayşe İnceyol’u kaçırdı. Ayşe’nin ailesi de bir süre sonra kızlarını bulup Bitlis’teki evlerine getirdi ama Cihan Oral vazgeçmedi. Uzun namlulu silahını da alan Cihan Oral Bitlis’e geldi.

Uzun namlulu silahla Ayşe İnceyol’un evine giden Cihan Oral ile aile bireyleri arasında kavga çıktı. Bu sırada Oral, silahını ateşleyip önüne geleni vurdu. Cihan Oral, Ayşe İnceyol ile 65 yaşındaki babası Musa ve 35 yaşındaki abisi Neytullah İnceyol’u öldürdü, 54 yaşındaki annesi Nermin İnceyol’u ise ağır yaraladı.

Mahallelinin ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nermin İnceyol, ambulansla Mutki Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ölen baba ve iki çocuğunun cenazesi de yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü. Jandarma, olayın ardından kaçan Cihan Oral’ın yakalanması için çalışma başlattı.

Türkiye’yi sarsan taksici cinayeti davasında karar: Katile ağırlaştırılmış müebbetTürkiye’yi sarsan taksici cinayeti davasında karar: Katile ağırlaştırılmış müebbet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.