Valilik belediye başkanını plastik sandalyeye oturtmak istedi, kriz çıktı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal Büyük Taarruz Zafer Haftası 102. yıldönümü töreninde kendisine plastik sandalye ayrılmasına tepki gösterdi.

Gündem 26 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Afyonkarahisar Valiliği Kocatepe’de Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’nda Büyük Taarruz Zafer Haftası 102. yıldönümü kutlaması için tören düzenledi.

Tören için alana gelen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal kendisine plastik sandalye ayrıldığını fark etti.

Burcu Köksal protokol görevlilerine “Böyle bir şey yok. Makamın ağırlığını taşımak zorundasınız. Afyonkarahisar Belediye Başkanına yapılan bu mu yani? Bu kaç oldu? Defalardır uyarıyoruz. Ayarlayın lütfen, ben buraya oturuyorum, beni ilgilendirmiyor” diye tepki göstererek protokole ayrılan bir koltuğa oturdu.

Valiliğin sosyal medya hesabından törene ilişkin paylaşımda da “Büyük Taarruz Zafer Haftası 102. yıldönümü kutlamaları kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz Zaferi’ni sevk ve idare ettiği, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Kocatepe’de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokolün katılımıyla tören düzenlendi” ifadesi yer aldı.

Kılıçdaroğlu'ndan Afyon ve Nevşehir çıkarması... İmamoğlu'na Gaziantep göreviKılıçdaroğlu’ndan Afyon ve Nevşehir çıkarması… İmamoğlu’na Gaziantep görevi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.