Voleybol antrenörü tacizden tutuklandı: Ses kaydı da dosyada

Silivri'de voleybol antrenörü olan U.T., lise öğrencisi olan bir kızı taciz ettiği suçlamasıyla tutuklandı. Şikayetçi olan öğrencinin U.T. ile olan telefon görüşmesini kayda alması da dosyaya yansıdı.

Gündem 13 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

İstanbul Silivri’de bir voleybol takımının antrenörü olan ve aynı zamanda ilçedeki ortaokulda öğretmen olan U.T.’nin lise öğrencisi kızı taciz ettiği iddia edildi. Öğrenci, olayı ortak Whatsapp grubunda ayrıntılarıyla anlatınca kızın ailesi de tepki gösterdi ve U.T. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla akşam saatlerinde gözaltına alındı. Aynı zamanda Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü kız öğrencilerin ifadelerini de aldı.

Öte yandan tacize uğradığını anlatan öğrenci, U.T. ile olan telefon görüşmesini kayda almıştı. Kayıtta öğrencinin “Elim ayağım titriyor, sizin kızınıza yapılsa hoşunuza gider mi” dediği, U.T.’nin ise “Bir daha böyle bir şey olmayacak. Rahat olabilirsin, ben hata yaptım. Bazen olur öyle kusura bakma. Büyüklük sende kalsın, özür dilerim bunlar aramızda. Bir daha hatam olmayacak” dediği duyuluyor.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılan U.T. bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da üniversite öğrencisine metrobüste taciz: 'Ayağımda su gibi bir şey hissettim'İstanbul’da üniversite öğrencisine metrobüste taciz: ‘Ayağımda su gibi bir şey hissettim’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.