Öldürülen kızının evine son bakış

Bahçelievler'de öldürülen kadının annesi, kızı Güler Gökgöz'ün evine gidip açık olan camdan son kez içeri baktı. Katilin kızının eski eşini de tehdit ettiğini söyleyen anne, "Yaşayamıyorsan kendini de öldür niye kaçıyorsun?" dedi.

Gündem 4 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

İstanbul Bahçelievler’de yaşayan Güler Gökgöz, 1 Temmuz’da iki çocuğuyla birlikte evinde oturuyordu. Bu sırada sevgilisi Tuncay Erol’un kapıya gelmesiyle yerinden kalktı ancak kapıyı açmadı. Zilin ısrarlı çalması sonrası kapıyı açmak zorunda kalan kadının evine giren Tuncay Erol, kıskançlık bahanesine sığınarak kavga çıkardı. Kısa süre sonra Tuncay Erol’un niyeti belli oldu. Saldırgan yanında silah da getirmişti ve kadını 2 çocuğunun gözleri önünde öldürdü. Tuncay Erol cinayet sonrası evden kaçarken çevredekiler de silah seslerini duymuştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelince kadının olay yerinde öldüğü belirlendi.

Güler Gökgöz’ü öldüren Tuncay Erol.

Güler Gökgöz’ün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı ve Bahçelievler Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de Tuncay Erol’u yakalamak için çalışma başlattı. Tuncay Erol aynı gün kaçıp Harem Otogarı’na gitmişti, ekipler ise yerini tespit ettikleri saldırganı burada gözaltına aldı. Dün öldürülen kadının annesi Tenzile Gökgöz kızının eşyalarını almak için cinayetin yaşandığı eve geldi. Bir süre camı olay gününden itibaren açık olan odanın içine bakan acılı anne camı kapattı ancak anahtarı olmadığı için eve giremedi ve yetkililerden yardım almak için sokaktan ayrıldı.

Anne Tenzile Gökgöz cinayet gününden bu yana açık olan pencereyi kapatıp gitti.

Kızının öldürüldüğü sokağı terk etmeden önce olayın yaşandığı günü anlatan Tenzile Gökgöz, kızının kendisine ‘beni rahatsız eden biri var’ dediğini söyledi. “Beni eski eşi aradı. ‘Güler’i biri öldürmüş evde. Ben adli tıptan cenazesini alamadım’ dedi” diyerek cinayeti öğrendiği anı anlatan anne, kendisinin olaydan bu sözlerle haberi olduğunu belirtti. Ayrıca Güler’in evde tek olmadığını bakıcının da orada olduğunu ifade eden anne Tenzile, “Çocuklarının gözü önünde niye yapıyorsun? Sen bu kadar silahın arkasına sığınacak kadar adam mısın ki?

Evinde Tuncay Erol tarafından öldürülen Güler Gökgöz.

Madem çok seviyordun o kızı öldürdükten sonra kendini de öldür. Yaşayamıyorsan kendini de öldür niye kaçıyorsun. Eski eşini aramış ‘Güler’i öldürdüm seni de öldürmeye geliyorum’ demiş. Karakolda söylediler. Eski eşiyle arasında husumet olup olmadığını bilmiyorum. En ağır cezayı alsın, çıkmasın sürünsün içerde. Benim o 2 çocuğum nasıl anasız kaldıysa o da sürünsün gün yüzü görmesin. 9 ve 4 yaşında çocukları var. Benim kızımın kimseye zararı yoktu. Kendi çalışıp çocuklarına bakıyordu. Kimseyle bir alakası yoktu” dedi.

'Eşime neden mesaj attın' dedi, arabayla çarptı, av tüfeğiyle öldürdü‘Eşime neden mesaj attın’ dedi, arabayla çarptı, av tüfeğiyle öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.