Yan bakma kavgası can aldı, kuzenler tutuklandı

Bursa'da Bilal Türkmen sokakta çıkan 'yan bakma' kavgasında öldürüldü. Türkmen'i bacağından bıçaklayan Kamil Eren Üstündağ ile kuzeni Mehmet Kağan Üstündağ ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem 15 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Bursa'da Bilal Türkmen sokakta çıkan 'yan bakma' kavgasında öldürüldü.

Bursa’daki olay 12 Temmuz saat 23.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Hocaalizade Mahallesi’nde meydana geldi. Çeşitli suçlardan 19 suç kaydı olan 31 yaşındaki Bilal Türkmen sokakta yürürken karşılaştığı 22 yaşındaki Kamil Eren Üstündağ ve 28 yaşındaki Mehmet Kağan Üstündağ ile ‘yan bakma’ nedeniyle tartışmaya başladı.

İBB tesisindeki yan bakma cinayetinin zanlısı tutuklandı: Sosyal medyadan tehdit etmişİBB tesisindeki yan bakma cinayetinin zanlısı tutuklandı: Sosyal medyadan tehdit etmiş

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Kamil Eren Üstündağ, Bilal Türkmen’i bacağından bıçakladı. Türkmen kanlar içinde yere düşerken amca çocukları olduğu öğrenilen Kamil Eren Üstündağ ve Mehmet Kağan Üstündağ olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri atardamarı kesilen ve aşırı kan kaybeden Türkmen’e ilk müdahaleyi yaptı. Özel hastaneye götürülen Bilal Türkmen hayatını kaybetti, haberi alan yakınları hastaneye akın etti.

Hastanede güvenlik önlemi alınırken olay yerinde inceleme yapan polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimlikleri tespit edilen ve çeşitli suçlardan üç kaydı bulunan Kamil Eren Üstündağ ile bir suç kaydı bulunan Mehmet Kağan Üstündağ kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından dün sabah adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen Üstündağ kuzenler çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sağlıkçıya şiddettin adresi bu kez Bursa: Tehdit ettikleri doktora silah çektilerSağlıkçıya şiddettin adresi bu kez Bursa: Tehdit ettikleri doktora silah çektiler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.