‘Yan baktın’ kavgasında sırtından bıçaklandı

İzmir'in Konak ilçesinde 20 yaşındaki P.D. kendisine yan baktığını öne sürdüğü Ş.E.S.’yi bıçakla sırtından ağır yaraladı. Gözaltına alınan P.D. tutuklandı.

Gündem 24 Nisan 2024
Ýzmir'in Konak ilçesinde, 'yan bakma' nedeniyle çýkan býçaklý kavgada bir kiþi sýrtýndan býçakla aðýr yaralandý. Olayýn ardýndan yakalanan þüpheli P.D. (20), iþlemlerinin ardýndan sevk edildiði adliyede çýkarýldýðý mahkemece tutuklandý.Fotoðraf: Ýzmir,(DHA)

‘Yan baktın’ kavgalarına artık çok sık rastlanıyor ve bu kavgalar yaralama ve cinayete kadar gidiyor. Ocakta Eskişehir’de iki grup arasındaki ‘yan baktın’ kavgasında defalarca bıçaklanan Fatih Bayar öldürülmüştü. Şubatta da İstanbul Avcılar’da benzer bir kavgada silahlar konuşmuş, bir kişi yaralanmıştı. Martta yine aynı nedenle çıkan bıçaklı kavga ise Sivas’taydı.

Yeni olay iki gün önce İzmir’de, Gültepe semtinde meydana geldi. P.D. ile kendisine yan baktığını öne sürdüğü Ş.E.S. tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, P.D. yanındaki bıçakla Ş.E.S.’yi sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan Ş.E.S. ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri çok sayıda suç kaydı bulunan P.D.’yi kısa sürede yakaladı. Gültepe Şehit Mehmet Çelik Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edilen P.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Taksiciyi para için öldüren İranlı: Çakıyla çok kez bıçakladımTaksiciyi para için öldüren İranlı: Çakıyla çok kez bıçakladım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.