Yaralı kadının hakim eşine ulaşmaya çalışılınca cinayet ortaya çıktı

Kadıköy'de kendini balkondan aşağı atan Hande Arslan'a dair araştırmadan cinayet çıktı. Kadının Anadolu Adliyesi'nde görevli olan hakim eşi Necmi Arslan'a haber vermek isteyenler ise başka bir ölümle karşılaştı.

Gündem 2 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İstanbul Kadıköy’de önceki gün sabah saatlerinde bir kadının evinin önünde yerde yattığını görenler durumu ekiplere bildirdi. Balkondan düştüğü tahmin edilen yaralı kadın Göztepe Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada bina görevlisi Murat Taşçıoğlu, yaralı kadının Hande Arslan olduğunu fark edince durumu anlatmak için Anadolu Adliyesi’nde görevli olan Hakim Necmi Arslan’a mesaj attı ancak yanıt alamadı.

Çiftin yaşadığı dairede başka birinin olup olmadığını öğrenmek isteyen polis ekipleri ise çilingir yardımıyla girdikleri evde bina görevlisinin ulaşmaya çalıştığı Necmi Arslan’ı bıçaklanmış halde ölü buldu. İncelemelerde Necmi Arslan’ın vücudunda kızgın yağ nedeniyle oluşan yanık ve darp izleri de tespit edildi.

Hande-Necmi Arslan.

Eşini önce bıçaklayıp daha sonra kızgın yağ ile yaktığı tahmin edilen Hande Arslan ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bu sırada olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladı ve Necmi Arslan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İncelenen güvenlik kameralarında Hande Arslan’ın cinayet işledikten sonra kendini balkondan aşağı attığı anlar görüldü.

Aksaray’daki 10 yıllık cinayet çözüldü

Öte yandan önceki gün gece saatlerinde bir başka cinayetin sır perdesi de aralandı. 10 yıl önce Aksaray’da ortadan kaybolan Kamber D’ye ilişkin hiçbir izin ortaya çıkmaması üzerine İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri (JASAT) çalışma başlattı. Bu çalışmalar sonucunda Kamber D.’nin evinin ahırında kemikler bulundu. Bunun üzerine ekipler, Kamber D’nin eşi Meliha Y. ve oğulları Mustafa D, Rıfat D. ile akraba Mehmet G. ve İbrahim Ç’yi gözaltına aldı.

Jandarmadaki ifadesinde Kamber D’yi kendisinin öldürdüğünü itiraf eden Meliha Y. Kamber D’den çok şiddet gördüğü için cinayeti işlediğini söyledi. Meliha Y. “Kamber D, beni çok döverdi. Evine bakmazdı. Çok şiddet gördüm. Zehirledim, baktım ölmeyince çekiçle kafasına vurarak öldürdüm. Birkaç kez yaktım, kemikleri taşla ezerek ahıra gömdüm” dedi.

86 yaşında katil olan adam: Eşimle birlikte intihar edecektik, sonra ben vaz geçtim, gittim oğullarımı vurdum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.