Yeni yıla böyle girdiler: Cadde ortasında silahlı çatışma

Yeni yıla tüm Türkiye iyi dileklerle girdi. Mutluluk ve barış neredeyse herkesin temennileri arasında yer aldı. Ancak bazıları yeni yıl mutluluğunu da, temennileri de çabuk unuttu. Yeni yılı kavga ve silahlı çatışmalarla karşıladılar.

Gündem 2 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde husumetlilerine ateş açan kişiler yoldan geçenleri de vurdu, saçma isabet eden dört kişi yaralandı.

İddiaya göre ilçeye bağlı Argıncık Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerindeki olayda E.M. ve İ.Y.’ye kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu kişiler tarafından motosikletten pompalı tüfekle ateş açıldı.

Tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu E.M. kalçasından ve İ.Y. diz kapağından yaralanırken olay yerinden geçen S.E. ve D.E. de vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı.

'Silahlı çatışma' diye yayılan görüntüler kurgu çıktı‘Silahlı çatışma’ diye yayılan görüntüler kurgu çıktı

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı, polis kaçan saldırganları bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Aksaray’daki kavgayı polis güçlükle yatıştırdı.

Aksaray’da ‘Yan baktın’ kavgası: 20 kişi birbirine girdi

Aksaray’daki bir mekanda 20 kişi arasında çıkan “Yan baktın” kavgasında ise altı kişi yaralandı, kavgaya karışanlar polisi de dövmeye kalkıştı. Biber gazıyla etkisiz hale getirilen şüpheliler ters kelepçeyle gözaltına alındı.

Kavga Bayrambaba Mahallesi 3502 sokakta alkollü bir mekanda saat 01.00 sıralarında başladı. İki grup arasındaki kavgaya diğer masadakiler de karışınca 20 kişi birbirine girdi. Mekan sahibi polise haber verdi. Polis kavgayı ayırdı, kavgaya karışanlar birbirinden şikayetçi olunca bazı kişileri gözaltına almak istedi. Bu sırada polise saldıran Hasan K. (35), İzzet K. (35), Fatih K. (29), Oğuzhan K. (27) ve Ekrem K. (26) biber gazı ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

500 metrelik alanda yarım saatte iki silahlı saldırı: Bir genç öldü500 metrelik alanda yarım saatte iki silahlı saldırı: Bir genç öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.