Yine Ankara yine komşu katliamı

Ankara'da Hüseyin Alkan asansör yüzünden kavgalı olduğu komşularına kurşun yağdırdı. Kurşunlanan dört kişiden ikisi öldü, ikisi yaralandı.

Gündem 25 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Şahin apartmanında yaşayan Hüseyin Alkan asansörün tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle komşularıyla husumetliydi. Dün saat 11.30 sıralarında husumetli olduğu apartman yöneticisi Sema Taşkıran ile yine tartıştı. Olay bir anda kavgaya döndü ve Hüseyin Alkan asansörü tamir etmeye çalışan üst kat komşusu Uğur Şahan ile oğlu Mehmet Ali Şahan’a bina içinde ateş etti.

Binadan kaçmaya çalışan Sevda Şahan ve Sema Taşkıran’ın da peşine düşen Hüseyin Alkan onları da sokak ortasında yakaladı ve kurşun yağdırdı. Dört kişi de Hüseyin Alkan’ın silahından çıkan kurşunlarla yere yığıldı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı muayenede Uğur Şahan ve oğlu 10’uncu sınıf öğrencisi Mehmet Ali Şahan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan Sevda Şahan ve Sema Taşkıran ise ambulansla Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından elinde av tüfeğiyle binaya girerken cep telefonu kamerasına yansıyan Hüseyin Alkan gözaltına alındı.

Gürültü yapıyorlar diye 5 kişilik aileyi katlettiGürültü yapıyorlar diye 5 kişilik aileyi katletti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.