Yine bir kocadan boşanma öncesi silahlı saldırı: Karısını başından vurdu

İstanbul’da boşanma aşamasındaki Gamze P., ablasının evinde kocası tarafından silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan kadın ağır yaralanırken, karısını vuran İmdat P. gözaltına alındı.

Gündem 25 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Okul Sokak dün bir kadının canına kastedildiği anlara sahne oldu. Edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma aşamasındaki Gamze P., ablasının evine geldi.

Ablasının işte olduğu sırada, Gamze P.’nin kocası İmdat P. eve geldi. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından İmdat P., yanındaki tabanca ile eşi Gamze P.’ye ateş etti.

Başından vurulan kadın ağır yaralanırken İmdat P., olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Gamze P. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gamze P.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

‘Anlaşmalı boşanacaklardı…’

İmdat P.’nin eşini vurduktan sonra binadan koşarak çıktığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralanan Gamze P.’ye yardım eden komşusu Nesimi İnci, “Biz çalışırken bir silah sesi geldi. Baktık, kocası kadını vurmuş, aşağı doğru kaçmış. Yıllardır tanıdığım komşumun kız kardeşi. Ablasının söylediğine göre anlaşmalı boşanacaklarmış zaten. Ambulansa alınırken yaşıyordu ama sonrasını bilmiyorum. Ablasını hastaneye ben götürdüm” dedi.

İmdat P. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İmdat P.’nin daha önceden de ‘Kasten yaralama’ suçundan kaydının olduğu öğrenildi. (DHA)

Bir kadın daha eşi tarafından öldürüldü: Hep kurtulmaya çalışmışBir kadın daha eşi tarafından öldürüldü: Hep kurtulmaya çalışmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.