Yine boşanma aşamasında cinayet: 7 gün sonra acı haber geldi

Adana'da hem boşanma aşamasında olduğu kadını hem de kendini vuran Erhan Arslan ölmüştü. 7 gündür hastanede tedavi gören yaralı Nuriye Arslan ise önceki gece öldü.

Gündem 1 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Adana’da yaşayan 25 yaşındaki Erhan Arslan, 23 Haziran’da boşanma aşamasında olduğu 30 yaşındaki Nuriye Arslan’ın evine önüne geldi. Çevredekiler evin önünde konuşan iki kişinin tartıştığını gördü bu sırada Erhan Arslan yanında getirdiği silahı belinden çıkardı ve kadının başına ateş etti. Daha sonra Erhan Arslan aynı silahı kendi kafasına dayadı ve intihar etti.

Çevredekiler durumu ihbar edince olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Erhan Arslan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan Nuriye Arslan ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Erhan Arslan’ın cansız bedeni, polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olay sonrası geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve 7 gündür yaşam mücadelesi veren Nuriye Arslan, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Aslan’ın bugün öğle namazına müteakip Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenildi.

'Eşime neden mesaj attın' dedi, arabayla çarptı, av tüfeğiyle öldürdü‘Eşime neden mesaj attın’ dedi, arabayla çarptı, av tüfeğiyle öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.