Advertisement

Yine Esenyurt yine motosikletli ve yüzleri maskeli saldırı: Emir Şeyh kurşuna böyle dizildi

Esenyurt’ta motosikletli ve yüzleri maskeli şahısların düzenlediği silahlı saldırıda yoldan geçen Emir Şeyh El-Qahawatiyya'nın hayatını kaybettiği olayda yeni gelişmeler yaşandı.

Gündem 26 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

İstanbul Esenyurt’ta bir maskeli ve motosikletli saldırı daha düzenlendi. Saldırı, motosikletli çetelerden oluşan “Daltonlar” olarak bilinen suç örgütünün eylem şeklini hatırlattı.

Esenyurt’ta bir restorana düzenlenen silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde maskeli ve motosikletli saldırganların, restoranın önüne gelip kurşun yağdırma anları yer alıyor. Saldırıda açılan ateşte bir kişinin kurşunların hedefi olup yaralanması yer alıyor.

Olay, 16 Temmuz günü saat 22:00 sıralarında Doğan Araslı Bulvarı’nda meydana geldi. Restoranın önünden geçerken kurşun isabet eden Emir Şeyh El-Qahawatiyya isimli kişi ilk müdahalelerin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Panikle yere yattılar

Saldırı sırasında restorana 4 adet ve park halindeki 2 araca mermi isabet etti. Yaşanan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, Emir Şeyh El-Qahawatiyya isimli kişi caddede yürürken restorana yapılan silahlı saldırı sonucu yere düştüğü ve restoranda bulunan vatandaşların ve çalışanların panikle yere yattığı anlar yer aldı.

Saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kalaşnikoflu cinayetten ‘Daltonlar’ çıktı: Çatıdan kaçarken vurularak yakalandıKalaşnikoflu cinayetten ‘Daltonlar’ çıktı: Çatıdan kaçarken vurularak yakalandı

Esenyurt'ta pusu ve silahlı saldırı: 18 yaşındaki genç öldüEsenyurt’ta pusu ve silahlı saldırı: 18 yaşındaki genç öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.