Yine İstanbul, yine motosikletliler, yine silahlı saldırı

İstanbul Sultangazi'de bir kişi motosikletli iki şüpheli tarafından bir süre takip edildi, ardından silahlı saldırıya maruz kaldı.

Gündem 29 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

İstanbul’da suç örgütü “Daltonlar”ın saldırı yöntemlerinden motosikletli tetikçi saldırılarının benzerleri sürüyor.

Son olarak Sultangazi’de bir kişi motosikletli iki şüpheli tarafından bir süre takip edildi. Silahlı saldırıya uğrayan M.M. bacağından yaralandı. Polis motosikletli şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay saat 10.00 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. M.M. sokakta yürüdüğü sırada motosikletli iki kişi onu bir süre takip etti. M.M’nin yanına yaklaşan motosikletlilerden biri tabancayla ateş açtı. Açılan ateşle M.M., bacağından yaralandı. Şüpheliler saldırının ardından olay yerinden kaçtı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis olay yerinde yaptıkları çalışmaların ardından şüphelileri yakalamaya çalışıyor.

Şüphelilerin M.M.ye yaklaşıp ateş ettiği ve M.M’nin vurulduktan sonra koşarak bir otomobilin arkasına saklandığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Barış Boyun yakalandı: Kim bu İstanbul'u İtalya'dan kana bulayan çete lideri?Barış Boyun yakalandı: Kim bu İstanbul’u İtalya’dan kana bulayan çete lideri?

Nusret’e silahlı saldırıdan Daltonlar çetesi çıktıNusret’e silahlı saldırıdan Daltonlar çetesi çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.