Yol ortasında para yüzünden arkadaşını vurdu

Çankırı'da Ali Acar mahallede buluştuğu arkadaşı C.Ö. ile kavga etti. C.Ö. ise silahına davranmaktan çekinmedi ve Ali Acar'ı öldürüp kaçtı. Kısa süre sonra saklandığı yerden gözaltına alındı.

Gündem 22 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Ali Acar.

Çankırı’daki Buğday Pazarı Mahallesi’nde yaşayan C.Ö. gece saatte arkadaşı Ali Acar’la buluştu. Ali Acar da mahalleye yakın bir yerde yaşıyordu. İkili yürümeye başladı, ama aralarında alacak verecek meselesi yüzünden gerilim vardı. Bu gerilim Gül Sokak’a vardıklarında yerini kavgaya bıraktı.

C.Ö.’nün yanında pompalı tüfek vardı ve hiç tereddüt etmeden tetiğe bastı. Ali Acar vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken C.Ö. olay yerinden kaçtı. Apartman sakinleri habar verdi, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ali Acar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acar müdahaleye rağmen kurtarılamadı. C.Ö. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor: Üç farklı il üç farklı cinayetKadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor: Üç farklı il üç farklı cinayet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.