Yolcu beğenmeyen taksici bin pişman oldu

Taksici turistleri almak için araçtaki yolculardan inmelerini istedi. Yolcuların inmemesi üzerine 'Alın taksiyi gidin' diye bağıran taksiciye 4 bin 64 lira ceza yazıldı, araca da 10 gün trafikten men cezası verildi.

Gündem 26 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Taksicinin kimliği plakadan tespit edildi,

İstanbul’da yaşanan taksi sıkıntısı her geçen gün taksicilerle yolcular arasında farklı türden gerilimlere yol açıyor. Son örnek çarşamba günü Bakırköy’de yaşandı. Bir alışveriş merkezinin önünde yolcular taksiye bindi. Onları indirerek turistleri almak isteyen taksici ile yolcular arasındaki tartışma bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İddiaya göre taksici aldığı üç yolcunun gideceği yeri beğenmedi. Cadde üzerinde turist yolcuları gören taksici araçtaki yolculardan inmelerini istedi. Yolcuların kabul etmemesi üzerine ise ‘Alın taksiyi gidin’ diye tepki gösterdi. Görüntülere göre bir süre taksiciyle tartışan yolcu kadınlar araçtan indi. Turistleri alan taksici de yoluna devam etti.

Turist almak için yolcularını indiren taksiciye ceza kesildi.

Polis kimliğini tespit etti

Görüntülerin medyaya yansımasının ardından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri taksi şoförünü gözaltına aldı. Taksicinin çalışma ruhsatının kapalı olduğu belirlendi, 4 bin 64 lira ceza yazıldı ve  araç da 10 gün trafikten men edildi.

Yolcu beğenmeyen taksici aracı terk ederek şaşırttıYolcu beğenmeyen taksici aracı terk ederek şaşırttı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.