Bu hafta Türkiye tropikal ülke gibi: Hem çok sıcak hem yağmurlu

Meteorolojinin verilerine göre Türkiye'de bu hafta boyunca sıcaklar hüküm sürecek. Ege kıyıları ve Akdeniz'de termometreler zorlanacak. Buna karşılık Anadolu hem sıcak hem yağmurlu olacak. İstanbul'da da yarın ve cuma günü hem sıcak hem yağmur var.

Çevre 9 Temmuz 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Temsili fotoğraf.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) haftalık raporuna göre bu hafta ülkenin kuzeyinde yağmur yağarken güneyinde termometreler zorlanacak. 10 Temmuz Çarşamba günü Marmara, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Ege bölgeleri ve Karadeniz’in batısında güneşli hava hakimken İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Karadeniz’in doğusunda yağmur yağması bekleniyor.

10 Temmuz Çarşamba MGM’nin hava durumu raporu.

11 Temmuz Perşembe günüyse bu kez Marmara’da yağmur yağacak. İç Anadolu’nun kuzeyi ve batı Karadeniz’de de yine yağmurlu hava etkili olacakken yurdun geri kalanında güneş yüzünü gösterecek.

11 Temmuz Perşembe MGM’nin hava durumu raporu.

12 Temmuz Cuma günü Marmara ve Karadeniz bölgelerinin tamamında, İç Anadolu’nun kuzeyinde yağmur yağacak. Ancak Samsun, Sinop, Bartın ve Düzce’de güneş açacak. Yurdun geri kalanındaysa yağış beklenmiyor.

12 Temmuz Cuma MGM’nin hava durumu raporu.

13 Temmuz Cumartesi günü Karadeniz’in doğusunda, İç Anadolu’nun kuzeyinde ve Niğde, Adana ile Osmaniye’de yağış bekleniyor. Yurdun geri kalanında mevsim normallerinin üstünde sıcak hava etkili olacak.

13 Temmuz Cumartesi MGM’nin hava durumu raporu.

Araştırma: Hava kirliliği tüp bebekte başarı oranını yüzde 38 azaltıyorAraştırma: Hava kirliliği tüp bebekte başarı oranını yüzde 38 azaltıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.