Yürüyüşe çıkan Rus turistin cesedi bulundu

Antalya'ya tatile gelen Rus turist Nadezhda Larygina 4 Ocak'ta kayboldu. Dün yapılan aramalarda kadının önce cep telefonu sonra cesedi bulundu.

Gündem 13 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Rus vatandaşı Nadezhda Larygina 31 Aralık’ta Antalya’ya geldi ve Kemer ilçesindeki Kiriş Mahallesi’nde bulunan beş yıldızlı otele yerleşti. Tatil için buraya gelen kadın 8 Ocak’ta da ülkesine dönecekti bir haftalık seyahatinin tadını çıkarmak istiyordu. 4 Ocak’ta tek başına doğa yürüyüşüne çıkmak için otelden ayrılan kadın bir daha dönmedi. Kadın turistin bir arkadaşı vardı ancak beraber mi geldikleri nasıl arkadaş oldukları henüz bilinmiyor. Bu arkadaşı kadın dönmeyince endişelendi ve kayıp başvurusu yaptı.

Haber verilmesi üzerine bölgede jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışmasına başladı. Önceki gün arama çalışmaları genç kadının doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepesi’nde devam etti. Önce bu aramalar sırasında kadının cep telefonu bulundu. Daha sonra AFAD, KEMKUT, MAKSAT, AKUT, SKUT üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekip, kara ve denizden bölgede arama yaptı ancak henüz sonuç alınamadı. Aynı bölgede bugün devam eden çalışmalarda Larygina’nın cansız bedeni telefonunun bulunduğu bölge yakınında Çalış tepesindeki ormanlık alanda bulundu.

Ceset, sarp ve kayalık olan bölgeden ekipler tarafından aşağı indirilip Kemer Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Başı olmayan bir ceset Bodrum sahiline vurduBaşı olmayan bir ceset Bodrum sahiline vurdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.