25 yaşındaki genç yazar, trafik kazası kurbanı

İzmir'de dün gece yaşanan trafik kazasında genç yazar Tarık Yılmaz yaşamını yitirdi. 'Düşünür ya İnsan Sonuçta', 'İnsan Bu Dünyaya Ait mi?' adlı iki kitabı bulunan Yılmaz 25 yaşındaydı. Yılmaz kitabında "İnsan bazen ise bu döngünün bir parçası olarak sonsuza dek yaşamak ister" yazmıştı.

Kültür Sanat 18 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Tarık Yılmaz 25 yaşındaydı.

“Mükemmele yakın bir aciz olduğumu düşünmeden edemiyorum. İnsan düşünür mü yoksa düşündüğünü düşünerek anlam bulmaya mı çalışır? Kendini, zihninin çıkardığı yolculukta savrulurken bulur. Bazen kuş olup uçarak bu dünyadan uzaklaşmak, bazen ise bu döngünün bir parçası olarak sonsuza dek yaşamak ister.”

Bu cümleler 25 yaşındaki genç yazar Tarık Yılmaz’ın ‘Düşünür ya İnsan Sonuçta’ kitabından. Yılmaz’ın bir diğer kitabı da ‘İnsan Bu Dünyaya Ait mi’ adını taşıyordu. Dün İzmir’de yaşanan trafik kazasında genç yazar hayatını kaybetti.

Motosikleti kimin kullandığı belirlenemedi

Kaza, saat 02.00 sıralarında Bayraklı ilçesi Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda meydana geldi. Motosikletin üzerinde Yılmaz ve arkadaşı spor antrenörü  Oğuzhan Alin de vardı. Motosikleti kimin kullandığı belirlenemedi ama kullanan direksiyon hakimiyetini kaybedince kontrolden çıktı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, motosikletten savrulduktan sonra demir bariyerlere çarpan Tarık Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralanan Oğuzhan Alin ise ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi süren Alin’in, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Raf Gezgini'nden direnenlere selam, Yılmaz Güney tartışmalarına reçeteRaf Gezgini’nden direnenlere selam, Yılmaz Güney tartışmalarına reçete

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.