26 yıl sonra ‘Aşkın Büyüsü’ için düğmeye basıldı

90'ların kült filmlerinden 'Aşkın Büyüsü'nün ikincisinin çekilmesi gündemde. Sandra Bullock ve Nicole Kidman ile görüşmelere başlandı. İki cadının hikayesini anlatan filmin devamının gelecek olması sinema dünyasını heyecanlandırdı.

Kültür Sanat 12 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

1998 yapımı ‘Aşkın Büyüsü / Practical Magic’ filminde Sandra Bullock ile Nicole Kidman cadı soyundan gelen iki kız kardeşi canlandırıyordu. Fantastik komedi filminde teyzeleri tarafından büyütülen iki kardeş ergenlikten yetişkinliğe geçişle ve aşkla ilgili zorlukların üstesinden büyüyle gelmeye çalışıyordu.

Bullock ile Kidman’a teklif götürüldü

Çekildiği dönemin ilgi gören filmlerinden biri olan ‘Aşkın Büyüsü’nün 26 yıl sonra devamının geleceği açıklandı. Şimdilik bilinen Akiva Goldsman’ın devam filminin senaryosunu yazacağı. Lakin Sandra Bullock ile Nicole Kidman’ın filmde rol alıp almayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Variety‘deki habere göre iki oyuncuyla da görüşmeler sürüyor. Ki eğer kabul ederlerse iki oyuncu Denise Di Novi ile birlikte filmin yapımcısı da olacak.

İki yıl önce Sandra Bullock oyunculuğa geçici bir süre ara verdiğini açıklamış psikolojik olarak çok yorulduğunu söyleyip “Kendi programımdan başka kimsenin programına bağlı olmak istemiyorum.  Çok tükendim, çok yorgunum. Sağlıklı kararlar verebilecek durumda değilim” demişti.

Griffin Dunne’ın yönettiği ilk film Alice Hoffman’ın 1995’ten tarihinde yayımlanan kitabından uyarlanmıştı. Ki filmin zamanla kült haline gelmesinin sebebi olaraka da roman uyarlaması olması önemli bir etken olduğu düşünülüyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.