Nicole Kidman’dan al haberi: ‘Big Little Lies’ üçüncü sezonu geliyor

HBO'nun bol ödüllü draması 'Big Little Lies', ikinci sezonuyla ekranlara veda ettiğinde takvimler 2019'u gösteriyordu. O günden beri dizinin devam edip etmeyeceği konuşurken başrol oyuncusu ve yapımcı Nicole Kidman müjdeli haberi verdi.

Kültür Sanat 20 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Kidman, 'Big Little Lies'ın üçüncü sezonun yolda olduğunu duyurdu.

Bazen bir veda, tam anlamıyla gerçek bir veda olmayabilir. Özellikle söz konusu veda HBO’nun bol ödüllü bir dizisiyse.

Kaliforniya’da küçük bir sahil kentinde yaşayan ailelerin birbirleriyle ilişkilerini ve ortasında kaldıkları bir cinayeti anlatan ‘Big Little Lies’, ikinci sezonuyla ekranlara veda ettiğinde takvimler 2019’u gösteriyordu. Reese Witherspoon Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley ve Adam Scott’ın kadrosunda yer aldığı diziye ikinci sezonda Meryl Streep de dahil olmuştu. Dizi kesin bir final yapmadan kapıyı açık bırakarak ekran yolculuğunu bitirse de yeni sezona dair herhangi bir gelişme yoktu. Ta ki dizinin aynı zamanda yapımcısı da olan Nicole Kidman’ın bir söyleşideki konuşmasına kadar…

Kidman, ‘Big Little Lies’ın tam da emekli olacağını düşündüğü bir zamanda önüne geldiğini ve bu projeyi çok sevdiğini söyledi. Meslektaşı Reese Witherspoon’la birlikte dizinin yapımcılığını üstlenen oyuncu, etkinlikte soruları cevaplarken 3. sezon için hazırlıkların başladığını söyledi.

‘Big Little Lies’ın yönetici yapımcısı ve  yönetmeni Jean-Marc Vallée’nin 2021’deki ani ölümü projenin devam edememesindeki en önemli gerekçe olmuştu. Hatta dizinin oyuncularından Zoë Kravitz Vallée’nin vefatını nedeniyle dizinin devam etmeyeceğini söylemişti. Kidman gibi dizinin yapımcılarından biri olan Reese Witherspoon ise ekip olarak üçüncü sezonu daima konuştuklarını ancak yönetmenin ölümünün kendileri için gerçekten zor olduğunu söylemişti.

Ancak Kidman’ın son açıklaması üçüncü sezonun geleceğine dair en somut bilgiyi de hayranlara vermiş oldu. Şimdilik her şey belirsiz ancak en azından üçüncü sezonun geleceği -neredeyse- kesin.

Nicole Kidman’a övgüler yağıyorNicole Kidman’a övgüler yağıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.