44 yaşındaki oyuncu Seda Fettahoğlu yaşamını yitirdi

44 yaşındaki oyuncu Seda Fettahoğlu bir parkta yaşamını yitirdi. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Fettahoğlu birçok dizide ve oyunda rol almıştı. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan Fettahoğlu'nun cansız bedeninin yanında bir silah ve boş kovan bulundu.

Kültür Sanat 28 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Film ve dizilerde birçok karakterin sesi olmuştu. ‘Çocuklar Duymasın’dan ”Savcının Karısına’, ‘Yalan Dünya’dan ‘Dolunay’a birçok dizide rol almıştı. İstanbul Şehir Tiyatroları’nın oyuncularındandı ve pek çok oyunda rol almıştı.

Dün ölüm haberi geldi. Beyoğlu’nda Gümüşsuyu Ömer Avni Mahallesi’ndeki 10 Aralık Şehitler Parkı’nda cansız bedeni bulundu. İhtihar edildi denildi. Fakat vefatının ayrıntıları daha sonra belli olmaya başladı. Fettahoğlu’nun başından silahla vurulduğu ve cesedinin yanında bir tabanca ile boş kovan bulunduğu açıklandı.

‘Acımız büyük’

44 yaşındaki oyuncunun cansız bedenini bulunduğu parkta polis ekipleri inceleme yaptı ve sonrasında oyuncunun bedeni  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İstanbul Şehir Tiyatroları’ndan yapılan açıklamadac “Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun” denildi.

‘Hayat dolu bir insandı’

Bir başsağlığı mesajı da Devlet Tiyatroları’ndan geldi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı “Seda Fettahoğlu, tiyatroya olan tutkusu ve sevgisiyle her zaman sahnede görmekten keyif aldığımız bir oyuncuydu. Oyunculuğunun yanı sıra insanlığı ve samimiyetiyle de sevenlerinin gönlünde taht kurmuştu. Seda Fettahoğlu’nun ölümü, Türk tiyatrosu için büyük kayıp. Ailesine, mensubu olduğu İstanbul Şehir Tiyatrolarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

44 yaşındaki arkadaşlarının ölümü ile sarsılan oyuncu arkadaşları ise Seda Fettahoğlu’nun hayat dolu bir insan olduğunu vurguladılar.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.