Adam Driver’dan yorumlu soruya küfürlü cevap

Polonya'daki Camerimage Festivali'ne katılan oyuncu Adam Driver, seyircilerle buluştu ve 'Ferrari' filmine dair soruları yanıtladı. Bir seyirciden gelen kendi yorumunu onaylatmak için sorulan soru karşısında kibarlığını bir kenara bırakmaya karar verdi. Sonra yaşananlar haberimizde...

Kültür Sanat 16 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Hollywood grevinin bitmesiyle oyuncular etkinliklere ve basın gösterimlerine geri döndü. Ve ne mutlu ki herkese uzun süre konuşulacak anlar da geri geldi. Büyük çaptaki ilk viral ana imza atan isim de oyuncu Adam Driver oldu.

Oyuncu, Polonya’daki Camerimage Festivali’nin konukları arasındaydı. Seyircilerle buluştu, vizyona girmeye gün sayan filmi ‘Ferrari’ye dair soruları yanıtladı. Ve bir noktadan sonra kibarlığını bir köşeye bırakmaya karar verdi.

Tarkovski bir söyleşisinde “Zekice bir cevap istiyorsan, zekice bir soru sor!” demişti. Fakat Ferrari’nin kurucusu Enzo Ferrari’nin hikayesinin anlatıldığı filmin başrolündeki oyuncuya seyircilerden birini tersledi. Olay, bir izleyicinin “Kaza sahneleri benim açımdan oldukça sert ve sevimsiz görünüyorlardı. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuyla başladı. Driver bu soruya salonda tuhaf kahkahalara neden olan beklenmedik bir yanıt verdi: “S.ktir git. Bilmiyorum. Sonraki soru.”

25 Aralık 2023’te vizyona girecek ‘Ferrari’nin kadrosunda ayrıca Penelope Cruz, Shailene Woodley, Gabriel Leone ve Sarah Gadon yer alıyor. Film yıldızlar geçidi tadındaki oyuncu kadrosunun yanı sıra Michael Mann’in sekiz yıl sonra yönettiği ilk film olmasıyla da merakla bekleniyor.

Matt Damon ve Adam Driver’lı Son Düello gösterime girdiMatt Damon ve Adam Driver’lı Son Düello gösterime girdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.