Adrien Brody İstanbul’da başrolde

Adrien Brody Türk-Amerikan ortak yapımı filmin çekimleri için Türkiye'ye geliyor. 51 yaşındaki Oscar ödüllü yıldız 'My Daughter's Friend' filminde başrol oynayacak. Gerilim türündeki filmi Ojan Missaghi yönetecek.

Kültür Sanat 27 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Roman Polanski'nin filmi 'Piyanist'teki performansıyla Adrien Bordy En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.

‘Piyanist’ filmindeki rolüyle 2002’de En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan Adrien Brody İstanbul’a geliyor. Yıldız oyuncu Türk-Amerikan ortak yapımı filmde başrol oynayacak. Çekimleri yakında başlayacak ‘My Daughter’s Friend’ filminde başrolde yer alacak ödüllü oyuncuya Avustralyalı aktris Nicky Whelan eşlik edecek. İranlı yönetmen Ojan Missaghi’nin yönetmen koltuğunda olacağı bu psikolojik gerilim türündeki filmin kadrosunda Laneya Grace, Shima Ryan ve Türk oyuncu Duygu Mercan da yer alacak.

Adrien Brody ilk tiyatro deneyimine hazırlanıyor

Adrien Brody’nin başrolünde yer alacağı filmin ne zaman gösterime gireceği şimdilik açıklanmadı. 51 yaşındaki oyuncu yeni filminin çekimlerinin yanı sıra bir heyecan daha yaşıyor. Oscarlı oyuncu kariyerinde ilk kez Londra’da tiyatro sahnesinde yer alacak. Haksız yere idam cezası alıp 22 yılını ölümü bekleyerek geçiren Nick Yarris’in hayatını anlatan oyun yaşanmış bir hikâyeden yola çıkıyor. David Sington’ın 2015 tarihli belgeselinden Lindsey Ferrentino tarafından tiyatroya uyarlanan yapım 4 Ekim’de izleyiciyle buluşacak.

Provalar öncesi The Guardian gazetsine konuşan Adrien Brody “Film çekiminin teknik doğası göz önüne alındığında tiyatro bulunmaz bir sürükleyiciliğe sahip. Bu nedenle karakterin yolculuğunu devamlılık içinde keşfedeceğimden ötürü çok heyecanlıyım. Seyirci önünde sahne almak çok farklı bir heyecan” dedi.

Rock efsanesi Deep Purple Türkiye'den İstiklal Marşı'yla geçtiRock efsanesi Deep Purple Türkiye’den İstiklal Marşı’yla geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.