Ajda Pekkan: Deprem fırsatçılığı yaptı ne demek? Dava açacağım

Türk pop müziğinin yaşayan efsanesi Ajda Pekkan süper lüks villası üzerinden deprem fırsatçısı olmakla itham edilmesine sert tepki gösterdi: "Çok çirkin haberler bunlar. Deprem sonrası da 1 milyon TL bağışta bulundum. Bu haberleri ortaya atanlar için hukuki yollara başvuracağım."

Kültür Sanat 27 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Türk pop müziğinin yaşayan efsanesi Ajda Pekkan, Sarıyer’deki altı odalı, yüzme havuzlu lüks villasını 2020 yılında satılığa çıkarmış, ancak satılmamıştı. Lakin  medyada çıkan Sarıyer’in deprem açısından az riskli olması nedeniyle Pekkan’ın bunu fırsat bilerek evini fahiş fiyatla satılığa çıkardığı iddiaları, sanatçının sert tepkisine neden oldu.

Ajda Pekkan’ın lüks villasıyla ilgili zaman zaman spekülatif haberler çıkıyor.

Evini satmıyor, kiralıyor

Magazinsortie.com’dan Olcay Ünal Sert‘e konuşan Pekkan “Deprem fırsatçılığı yaptı ne demek? Çok çirkin haberler bunlar. 60 yıldır bu ülkeye vergi ödüyorum. Depremzede vatandaşlarımız için de elimden geleni yapıyorum. Deprem sonrası da 1 milyon TL bağışta bulundum. İsmimi karalamaya yönelik bu haberleri ortaya atanlar için hukuki yollara başvuracağım” dedi. Evini satmaktan vazgeçen ve sadece kiralayacağını söyleyen Pekkan’ın süper lüks villası, daha önce Galatasaraylı futbolcu Icardi’nin villaya talip olmasıyla gündeme gelmişti.

Ajda Pekkan evinde kaza geçirdi, ameliyat oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.