Ankara’da ‘Zengin Mutfağı’na saldırı: Oyuna ara verildi

Ankara'daki Oran Açıkhava Sahnesi'de önceki akşam Şener Şen'in kapalı gişe oyunu 'Zengin Mutfağı' vardı. Oyun sahnelenirken alana gelen bir grup sahneye cam şişe fırlattı. Bunun üzerine oyuna ara verildi.

Kültür Sanat 11 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Sahnelendiği her mekânda büyük ilgi gören ‘Zengin Mutfağı’ önceki gece gece başkent Ankara’daydı. Oran Açıkhava Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşan oyunu izleyiciler ilgiyle takip ediyordu. Şener Şen’in başrolünde olduğu oyun devam ederken dışarıdan seslerin duyulmasıyla bu büyülü sanat ortamının havası değişti. Açıkhava sahnesinin dışındakki bir grup saldırgan alana cam şişe fırlatmaya başladı. Bu çirkin saldırı sonrası oyuna kısa bir süre ara verildi.

‘Şener Şen’in gözlerindeki endişeyi gördüm’

Gösteriyi izlemek üzere Oran Açıkhava Sahnesi’nde bulunan BirGün gazetesi muhabiri İsmail Arı, yaptığı paylaşımda o ânları şöyle anlattı:

“Şener Şen Zengin Mutfağı oyunu için Ankara’da, Oran Açık Hava Sahnesi’ndeydi. Oyun sürerken alanın dışından önce bir grup bağırıp çağırdı ardından da duvarın arkasından izleyicilere cam şişeler fılatıldı Panik ve çığlıklarla, yani bu saldırı nedeniyle oyuna kısa bir ara verdirildi, sonra oyun tamamlandı. Şener Şen’in, izleyicilerin gözlerindeki endişeyi gördüm. Yazık, çok yazık”

Saldırganların Oran Açıkhava Sahnesi’nden uzaklaşması sonrası ‘Zengin Mutfağı’ kaldığı yerden devam etti. Oyunun sonunda Şener Şen, seyircilerin alkışına sahnede dakikalarca karşılık verdi.

‘Bergama Tiyatro Festivali'ni özel kılan şey Bergama’nın kendisi’‘Bergama Tiyatro Festivali’ni özel kılan şey Bergama’nın kendisi’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.