Ricky Martin’in İstanbul’a selamı var: Konser için geleceğim

Ricky Martin yıllar sonra Türkiye'deydi. Antalya sıcağında konser veren Latin yıldız binlerce müzikseveri Türkçe selamladı. Türkiye'ye olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren yıldız iki saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kültür Sanat 1 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Yaz ayları boyunca dünya yıldızlarını ağırlayan Türkiye dün gece de Latin müziğinin büyük isminin konserine tanıklık etti. Porto Rikolu müzisyen Ricky Martin, Regnum Carya’daki konserine Türkçe sözlerle başladı. Gördüğü yoğun ilgi karşısında ‘Teşekkürler Türkiye” diyerek konuşmasına başlayan Latin yıldız yıllar sonra yeniden burada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Açılış ‘Maria’yla

Yedi kişilik dans grubunun sahnede eşlik ettiği konsere Ricky Martin en sevilen şarkılarından ‘Maria’ ile başladı. ”Uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye’de sahne aldığım için çok mutluyum. Bu gece hep birlikte partileyeceğiz. Bazen romantik anlar da yaşayacağız. Müzikle size biraz hayatımdan bahsedeceğim. Bu şarkıların büyük kısmı tüm dünyada bir numara oldu sizin sayenizde. Bunun için her zaman minnettarım. İşte bu benim hikayem. Umarım keyif alırsınız. Ben kesinlikle çok eğleneceğim. Sizi seviyorum’ dedi.

‘Shake Your Bon- Bon’, ‘She Bangs’, ‘Nobody Wants to be Lonely’, ‘Livin’, La Vida Loca’ gibi en sevilen şarkılarını da konser boyunca seslendiren Ricky Martin “İstanbul’da da buluşmak üzere” deyip sahneden ayrıldı.

Türk popunun altın yılı: 1994Türk popunun altın yılı: 1994

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.