Aşkın peşinde bir zaman yolculuğu: Hasan Can Kaya’dan ‘Çok Aşk’

Komedyen Hasan Can Kaya, senaryosunu yazdığı ilk film ‘Çok Aşk’ta En büyük hayali yıldızı olduğu filmin galasına sevgilisi Ayla ile gitmek olan CD satıcısı Coşkun’un hikayesini anlatacak. Film, aynı zamanda Türkiye’nin yakın tarihine de bir yolculuk.

Kültür Sanat 1 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Hasan Can Kaya'nın tutkularının peşinden giden Coşkun'u canlandırdığı filmde, Büşra Pekin sevgilisi Ayla rolünde.

Komedyen Hasan Can Kaya, ‘Konuşanlar’ isimli programıyla ismini geniş kitlelere duyurdu. Dijital ortamda yayınlanan program izlenme rekorları kırdı. Sinema sektörüne önce set emekçisi olarak başladığı yolculuğu senaristliğe kadar uzandı.

Kaya şimdi hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı ‘Çok Aşk’ filmi için ilk sinema filmine gün sayıyor. Kaya’ya başrolde Büşra Pekin’in eşlik ettiği filmin kadrosunda ayrıca Uğur Yücel, Şebnem Dönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin ve Berkan Şal yer alıyor. Filmin yönetmeni ise ‘Kocan Kadar Konuş’, ‘Patron Mutlu Son İstiyor’ ve ‘Görümce’ gibi yapımlara imza atan Kıvanç Barunönü.

Aşkın peşinde bir zaman yolculuğu

Kaya, bir yandan aşkı Ayla’nın peşinden koşan bir yandan da sinema tutkusunu gerçekleştirmek için uğraşan korsan CD satıcısı Coşkun’un hikayesini anlatacak. En büyük hayali yıldızı olduğu filmin galasına sevgilisi Ayla ile gitmek. Kaya’nın Çoşkun rolünü üstlendiği filmde, kız arkadaşı ‘Ayla’ya ise Büşra Pekin hayat veriyor. Uğur Yücel’in Özkan karakteriyle Hasan Can Kaya’nın babasını canlandırdığı yapımda; Şebnem Sönmez, Kaya’nın annesini, Barış Yıldız ise ağabeyi rolünde. Yapımdan gelen ilk bilgilere göre film, Coşkun’un aşkının peşinden koştuğu 15 yıllık süreci anlatırken bir yandan da Türkiye’nin geçmişine odaklanan bir zaman yolculuğuna da çıkaracak.

Aslında 24 Şubat’ta vizyona girmesi planlanan film, 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenmişti. ‘Çok Aşk’ın yeni gösterim tarihi belli oldu. 27 Ekim’de gösterime girecek.

Atatürk'ten Erdoğan'a liderlerin sinema karnesi: Gülen de var ağlayan daAtatürk’ten Erdoğan’a liderlerin sinema karnesi: Gülen de var ağlayan da

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.