Ava Max konserde saldırıya uğradı

Ava Max, Los Angeles'taki konserinin bitiminde saldırıya uğradı. Saldırgan, Ava Max'a tokat atarak gözüne zarar verdi. Olay sonrası Ava Max, kameralar karşısına güneş gözlüğüyle çıktı. Saldırı hakkında açıklamalarda bulunan Max, bu hafta saldırıya uğrayan bir diğer müzisyen oldu.

Kültür Sanat 23 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Ava Max, son yılların en çok dinlenen isimlerinden.

Ava Max konseri sırasında saldırıya uğradı. Los Angeles’ta sahne alan müzisyen, sahneye atlayan bir kişinin saldırısına uğradı. Benzer bir hadise geçen hafta sonu Bebe Rexha‘nın da başına gelmişti. Saldırgan, Bebe Rexha’nın gözüne telefon fırlatmıştı. BEnzer bir kadari Ava Max da yaşadı. Tam adıyla Amanda Ava Koci, uğradığı saldırıda gözüne darbe aldı. 29 yaşındaki Arnavut asıllı Amerikalı sanatçı, hemşehrisi Bebe Rexha ile benzer bir kader paylaştı.

Ava Max’a sahnede saldırı

Ava Max’ın, Los Angeles’taki konserinde sahneye atlayan saldırgan 29 yaşındaki müzisyene tokat attı. Saldırgan, yıldız müzisyenin gözüne de zarar verdi. Aldığı darbe sonrası yüzünü tutarak sahneden ayrılan Max, uğradığı saldırı sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yaşadıklarını anlattı.

Los Angeles’taki Fonda Theatre’da sahne alan Amerikalı yıldız, uğradığı saldırı sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bu gece Los Angeles’ta muhteşem oldukları için hayranlara teşekkür ederim! Bana o kadar sert tokat attı ki gözümün içini çizdi.” dedi. Uğradığı saldırı sonrası kameralar karşısına güneş gözlüğüyle çıkan Ava Max, saldırgan için “Bir daha asla gösteriye gelemeyecek.” dedi.

Kariyeri boyunca müzik listelerinde zirveye yerleşen şarkılara imza atan 29 yaşındaki Arnavut kökenli yıldız, aralarında Madonna, Gwen Stefani, Christina Aguilera, Britney Spears, Beyoncé ve Lady Gaga gibi isimlerden etkilendi. Ava Max, ilk turnesi için nisan ayından itibaren sonbahara kadar Amerika Birleşik Devletleri’nde konserler verecek.

Mısırlılara baleyi sevdiren Magda Saleh öldüMısırlılara baleyi sevdiren Magda Saleh öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.