Konser kuyruğunda kanlı kavga: 17 yaşındaki genç öldü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Mavibahçe AVM’deki konserin girişinde iki grup arasında çıkan kavgada üç kişi bıçaklandı. 17 yaşındaki Doğan Çatal hayatını kaybederken, olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Gündem 27 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Mavişehir Mahallesi’nde bulunan Mavibahçe AVM’de önceki akşam konser vardı. ‘Çakal’ isimli rapçinin konseri için AVM’nin üçüncü katındaki işletmenin önünde uzun bir kuyruk oluştu. Bu sırada iki grup arasında tartışma çıktı.

Olayın büyümesi üzerine 17 yaşındaki Doğan Çatal, 17 yaşındaki B.B. ve 20 yaşındaki Y.K. bıçaklanarak kanlar içerisinde kaldı. O sırada AVM’de bulunan vatandaşlar büyük bir korku yaşarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Öfkeli gelin kayınvalidesini öldürdü, görümcesini yaraladıÖfkeli gelin kayınvalidesini öldürdü, görümcesini yaraladı

Durumu ağır olan 17 yaşındaki Doğan Çatal’a olay yerinde kalp masajı yapan sağlık ekipleri, ardından üç yaralıyı da ambulanslara alarak Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ameliyata alınan Çatal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili araştırma başlatan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.’yi (17) gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konser iptal edildi

Yaşanan olayların ardından konserin iptal olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Emirhan Çakal, “İzmir Mavibahçe AVM içinde yaşanan olaydan dolayı konserimiz iptal olmuştur. Olayın bizim etkinliğimiz ile bir alakası yoktur. Biletlerinizi aldığınız kaynaktan iade edebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

'Eşime neden mesaj attın' dedi, arabayla çarptı, av tüfeğiyle öldürdü‘Eşime neden mesaj attın’ dedi, arabayla çarptı, av tüfeğiyle öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.