‘Ayzek’ten Cem Yılmaz’a selam var!

'Aşk Gemisi' dizisinde barmen Isaac Washington karakterini oynayan Ted Lange, ondan ilham olarak Cem Yılmaz'ın yarattığı 'Ayzek'e selam gönderdi. Ted Lange 'Ayzek' karakteri için Cem Yılmaz'a video çekti Cem Yılmaz da bu videoyu sosyal medyasından paylaştı.

Kültür Sanat 13 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Cem Yılmaz’ın ‘Karakomik Filmler’ serisindeki ‘2 Arada’ filmi sayesinde tanışmıştık Ayzek’le… Bir arabalı vapurda her gün çay ve tost satan bir personeldi. Efsane dizi ‘Aşk Gemisi’ndeki barmen Isaac Washington karakterini çok sevdiği için Ayzek olarak anılıyordu. Cem Yılmaz sonra Ayzek’i Netflix’te yayınlanan ‘Do Not Disturb’ filmiyle tekrar huzurlarımıza getirdi. Ayzek bu sefer bir otelde çalışmaya başlamıştı ve filmde de bu oteldeki ilk iş gününde yaşadıkları anlatılıyordu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cem Yılmaz (@cmylmz)’in paylaştığı bir gönderi

Ayzek’in namı ta Amerika’ya kadar ulaştı. ‘Aşk Gemisi’nde Isaac Washington’u canlandıran Ted Lange, bir video çekerek Cem Yılmaz’a gönderdi. Video’da Cem Yılmaz’a seslenip “Sevgili Cem, Ben Ted Lange, Aşk Gemisi’nden Isaac…” diyordu. Cem Yılmaz da bu videoyu “Ayzek ten Ayzek e selam olsun” diyerek paylaştı.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 29 Eylül'de dijital platformdaCem Yılmaz’ın yeni filmi 29 Eylül’de dijital platformda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.