Beklenen oldu: ‘Deadpool ve Wolverine’ 1 milyar dolar barajını aştı

Kırılmadık gişe rekoru bırakmayan 'Deadpool & Wolverine' filminden beklenen haber geldi. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın başrollerde olduğu film dünya çapında 1 milyar dolar barajını aşmayı başardı.

Kültür Sanat 13 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
'Deadpool & Wolverine' filmi, 26 Temmuz'da sinemalarda vizyona girdi.

Marvel’in en popüler iki karakterini bir araya getiren çizgi roman serisi ‘Deadpool & Wolverine’ gişede kırılmadık rekor bırakmadı. Ve fırtına devam ediyor. Ryan Reynolds ile Hugh Jackman’ın başrollerini paylaştığı ‘Deadpool ve Wolverine’ 1 milyar dolar barajını aşmayı başardı. Marvel imzalı yapım ABD’de toplam 494.3 milyon dolar hasılat etti. Film dünya çapında ise 1 milyar dolar hasılatı aştı.

Böylece ‘Deadpool ve Wolverine’ 2024 yılında bu başarıyı elde eden ikinci yapım oldu. Riley’nin duygu dünyasını anlatan ve geçen hafta birçok ülkede vizyona giren ‘Ters Yüz/Inside Out’ animasyonu da 1 milyar dolar hasılatı aşmıştı.

Deadpool & Wolverine’ ABD’de 2024’ün şu ana kadar en yüksek açılış yapan filmi olmuştu. Hollywood tarihinde sadece dokuz film açılış haftasında 200 milyon dolarlık sınırı aşabildi. ‘Avengers: Endgame’ 357 milyon dolarlık açılışla bu rekoru tutuyor. ‘Deadpool & Wolverine’ ise listeye sekizinci sıradan girmişti.  Ayrıca ‘Deadpool & Wolverine’nin bilet satışları 2016 yapımı ilk film Deadpool’u (132 milyon dolar)  geride bırakarak gelmiş geçmiş en büyük 17 yaş ve üstü (R-Rated) açılış hafta sonu rekorunu kırdı.

'Deadpool & Wolverine ilk izleyenleri büyüledi: Bayıldık‘Deadpool & Wolverine ilk izleyenleri büyüledi: Bayıldık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.