Beş moda günahı: Genç, modern ve seksi erkekler bunlardan uzak durmalı

Bu yaz genç, modern ve biraz da seksi görünmek isteyen erkeklere destek, Wall Street Journal’ın lifestyle bölümünden geldi. Editörler şimdilik yalnızca giyilmemesi gerekenlerden bahsetti. Sarkastik diline bağlı kalarak çevirdiğimiz beş maddelik listeyi aktarıyoruz.

Kültür Sanat 24 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Görseller Adobe Firefly'da 10Haber editörleri tarafından oluşturuldu

İşte prestijli gazetenin dalgacı moda editörlerine göre bu yaz erkeklerin uzak durmasında fayda olan parçalar.

Vücudu ne kadar iyi olursa olsun skinny jean erkeğe yakışmıyor

Skinny jean’ler 

Spor salonundan çıkmıyorsunuz, bir gram fazla yağınız yok, deyim yerindeyse heykel gibisiniz. Yine de bacaklarınıza ikinci bir ten gibi yapışan skinny jean’lerden uzak durun. Bu pantolanlar erkekleri ‘kalçalı’ göstermekten başka bir işe yaramıyor. Kalçalı erkek, çok da makbul olmasa gerek!

Tüy gibi eşarplar

Gösterişli olmadığı gibi hafif bir esintiyi bile engellemekten aciz olan cılız boyun aksesuarlarından uzak durun. Çünkü ne estetik ne de işlevseller. Kendini övmeye doyamayan çakma aristokrat lar gibi görünmeniz işten değil.

Derin V yakalı, drapeli tişörtler

Milano moda haftasındaki çıplak göğüslü modellere özenmeyin. Derin V yakalı ya da drapeli  tişörtler onlara bile yakışmıyor. 

Minik fötr şapkalar 

2000’lerde hipsterları fötr şapkalarıyla kabul etmiştik yalnız iş orada kalmadı. Bir kısım erkek çıktı, ‘Ben daha da çekilmezim’ dercesine minik fötr şapkalarla dolaşmaya başladı. Gerçekten, hiç çekilmez!

Göze takılmayan gözlükler

Güneş gözlüğünüzü gözünüze takmadığınız zamanlarda kılıfına koymayı alışkanlık haline getirin. Çünkü kafanın üstüne hele de arkasına taktığınız gözlükler sizi ne eğlenceli gösteriyor ne de seksi.

Tesisatçılar için 'onurlu' kotTesisatçılar için ‘onurlu’ kot

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.