Beyoncé sahnesinde İstanbul esintisi

2009'da ikiz kızkardeşlerin İstanbul’da kurduğu bir marka Raisa&Vanessa. Tasarımcıların en büyük hayali, tanrıça olarak gördükleri Beyonce'nin bir gün tasarımlarını giymesiydi.Hayal, şarkıcının dünya turu vesilesiyle gerçek oldu. Beyonce Raisa &Vanessa imzalı elbiseyle sahnedeydi.

Kültür Sanat 20 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Beyoncé 'Rönesans' albümünün turnesi kapsamında sahnelerdeydi. Fotoğraf: Instagram

Beyoncé şu sıralar geçen yaz piyasaya sürdüğü ‘Rönesans’ albümünün turnesi kapsamında sahnelerde. Stockholm’de başlayan ve 57 farklı noktada devam edecek ‘Renaissance World Tour’ şarkıcının beş yıl aradan sonra çıktığı ilk solo turnesi olması yönüyle dikkat çekiyor. Kızı Blu Ivy’nin de sahnede dansıyla kendisine eşlik ettiği bu turne, son dönemin en büyük olaylarından biri.  Sahne şovlarından, konser kıyafetlerine, bu turne kapsamında kazanacağı paradan, sahnedeki özel anlara kadar her şeyi çok konuşuluyor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @raisavanessa

Grammy Ödüllü Beyoncé Amerika’nın Louisville şehrinde sahnedeydi. Bu kez üzerinde Türk ikiz kardeşler Raisa Sason ve Vanessa Sason’ın markaları Raisa & Vanessa imzalı bir kıyafet vardı. Taylor Swift, Heidi Klum, Katy Perry, Chrissy Teigen ve Victoria’s Secret modelleri dahil olmak üzere birçok ünlü ismin tercih ettiği marka, sosyal medya hesaplarında Beyoncé’nin sahne görünümlerini paylaştı. Gönderide “Kraliçe B’nin kendisi, Rönesans Dünya Turu için tasarlanmış özel bir Raisa & Vanessa giyiyor. Altın payet seti dans için yapıldı!” ifadelerine yer verildi. Beyoncé de sosyal medya hesabından sahneden görünümlerini paylaştı.

En büyük hayalleri gerçek oldu

Kızkardeşler, 2019’da verdikleri bir röportajda Beyoncé’yi giydirmenin en büyük hayalleri olduğunu söylemişti. Böylece marka, “Sahnede  bir tanrıça gibi görüyoruz. İşine olan emeği ve saygısı aynı zamanda sahne stili ile de giydirmek istediğimiz önemli bir isim” dedikleri Beyoncé’yi kariyerinin en önemli turnelerinden birinde giydirmiş oldular.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.