Billie Eilish imzalı yeni Barbie şarkısı

Billie Eilish de 'Barbie' için şarkı söyleyenler kervanına katıldı. 21 yaşındaki yıldız müzisyen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla filmin albümünde bir şarkıyla yer alacağını duyurdu. 'What Was i Made For' adını taşıyan şarkı 13 Temmuz'da dinleyiciyle buluşacak.

Kültür Sanat 8 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Billie Eilish son yılların en çok dinlenen müzisyenlerinden biri olmayı başardı.

Billie Eilish de ‘Barbie’ filmi için şarkı yapanlar kervanına katıldı. Başrollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling’in yer aldığı Greta Gerwig imzalı filmin yeni şarkısını Amerikalı genç müzisyen duyurdu. Film müziklerinin yer alacağı albümdeki diğer isimler de adeta yıldızlar topluluğu. Film müzikleri albümünde yer alan diğer isimler ise Dua Lipa, Ava Max, Tame Impala, Nicki Minaj, Fifty Fifty, Gayle, Kali, Karol G, Khalid Haim ve Ice Spice. Böylesi iddialı müzisyenlerin yer aldığı ‘Barbie: The Album’de yapımın başrol oyuncusu Ryan Gosling de bir şarkı seslendirdi.

Billie Eilish film müziklerinde de iddialı

Billie Eilish, şarkı sözleri kadar tarzıyla da bir kuşağa yön vermeye devam ediyor. Son yılların en çok dinlenen isimlerinden biri olmayı başaran 21 yaşındaki Los Angeles doğumlu yıldız, yılın merakla beklenen yapımlarından ‘Barbie’ için de kolları sıvadı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla albüme katkıda bulunacağını duyaran müzisyenin film için seslendirdiği şarkının adı ‘What Was i Made For’.

Billie Eilish, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ‘Barbie’ filmi için seslendirdiği yeni şarkının 13 Temmuz’da yayınlanacağı bilgisini de hayranlarıyla paylaştı. Filmde deniz kızı Barbie’yi canlandıran Dua Lipa’nın seslendirdiği albümün çıkış single’ı “Dance The Night” 25 Mayıs’ta yayınlanmasının ardından Billboard Hot 100 listesine 43 numaradan girdi.

21 Temmuz’da gösterime girecek olan Greta Gerwig imzalı ‘Barbie’, aylardır dünyanın gündeminde. Merakla beklenen film hakkında gelişmeler medyada sıklıkla yer alırken geçen hafta yaşanan bir gelişme filme siyasi bir boyut da kattı. ‘Barbie’ filminde yer alan haritada ihtilaflı bölgeyi Çin toprağı olarak gösterdiği için Vietman, yapımın ülkede gösterimini yasakladı.

10Haber'den İstanbul Caz Festivali rehberi10Haber’den İstanbul Caz Festivali rehberi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.