Bir konserde ölüm haberi daha

Taylor Swift'in Rio de Janeiro konserinde hayatını kaybeden bir dinleyicinin ardından bu kez de Robbie Williams konserinde bir kadın hayatını kaybetti. Sidney'deki konserde oturacağı yere geçmek isteyen 70 yaşındaki bir kadın düşerek öldü.

Kültür Sanat 22 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Williams, konserinde hayatını kaybeden kadın hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Konserden gelen bir ölüm haberi daha.

Geçen hafta da Taylor Swift’in Rio de Janeiro konserindeki 23 yaşındaki Ana Clara Benevides konser öncesi aniden bayılmış, kalp sorunu nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Bir kayıp haberi de Sidney’den geldi. Robbin Williams konserinde oturacağı yere geçmek isteyen 70 yaşındaki bir kadın düşerek hastaneye kaldırıldı. Kadının müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği duyuruldu. Görgü tanıklarından biri kadının merdivenleri kullanmak yerine koltukların üzerinden geçmeye çalışması sonucunda düştüğünü, altı sıra yuvarlandığını söyledi. Hayatını kaybeden kadının kimliği açıklanmadı.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)

Williams hayranın ölümü hakkında henüz yorum yapmadı. İngiliz şarkıcının bir sonraki 22 Kasım’da Melbourne’de gerçekleşecek. 40 bin kişinin katıldığı konserin organizatörleri ise “Bu çok üzücü olay karşısından düşüncelerimiz ve dileklerimiz hayatını kaybeden dinleyicimiz ve ailesiyle birlikte” dedi.

Statta ölüm: Taylor Swift'i konser öncesi yıkan olayStatta ölüm: Taylor Swift’i konser öncesi yıkan olay

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.