Statta ölüm: Taylor Swift’i konser öncesi yıkan olay

Taylor Swift'in Rio de Janeiro konseri öncesi 23 yaşındaki bir dinleyicisi stadyumda hayatını kaybetti. Olay sonrası büyük üzüntü yaşayan Amerikalı müzisyen performansı sırasında yaptığı açıklamada kayıp karşısında yıkıldığını söyledi.

Kültür Sanat 18 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
The Eras Tour’, 3 Nisan’dan itibaren Disney+’ta.

Taylor Swift’in rekorlar kıran turnesine gölge düştü. Latin Amerika kentleri turnesindeki Amerikalı yıldızın Rio de Janeiro konserinde bir hayranı hayatını kaybetti. Dün akşam yaşanan olayda müzisyeni dinlemek için Estádio Olímpico Nilton Santos’u dolduran binlerce kişiden biri olan 23 yaşındaki Ana Clara Benevides konser öncesi aniden bayıldı. Genç dinleyici görevlilerin müdahalesine rağmen, yaşadığı kalp sorunu nedeniyle hayatını kaybetti.

Taylor Swift: Kalbim paramparça

On binlerce müzikseverin katıldığı konser esnasında üzücü haberi alan Taylor Swift “yıkıldım” diyerek olay karşısında hissettiklerini şu sözlerle dile getirdi: Bu kelimeleri yazdığıma inanamıyorum ama paramparça bir kalple bu gece konserimden önce bir hayranımızı kaybettiğimizi söylüyorum. 33 yaşındaki müzisyen daha sonra Instagram üzerinden yaptığı açıklamada kalbinin “paramparça” olduğunu söyledi ve ekledi: İnanılmaz derecede güzeldi ve çok gençti. Şimdi bu kaybı derinden hissettiğimi ve kırık kalbimin ailesine ve arkadaşlarına gittiğini söylemek istiyorum.

Latin Amerika’da yılın en sıcak günleri yaşanırken gerçekleşen turne bir süredir zorlu şartlarda düzenleniyordu. Sıcak havalar nedeniyle bayılanlar olduğu kadar su sorunu da gündemdeydi. Eras Tour kapsamında Latin Amerika kentlerini turlayan Taylor Swift bir süredir sıcak havalar nedeniyle hem konser öncesi hem de performansı esnasında seyirciye su dağıtıyordu. Brezilya’da heyecanla karşılanan Amerikalı sanatçı için Rio de Janeiro’nun ünlü Kurtarıcı İsa heykeli de ismiyle aydınlatılmıştı.

Taylor Swift artık kendi rekorlarını kırıyorTaylor Swift artık kendi rekorlarını kırıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.