Müzisyenler kırmızı halının hakkını verdi

Müziğin Oscar'ı sayılan Grammy'lerin ödül gecesi kırmızı halı giysilerini başka bir seviyeye taşıdı. Yıldızlar aynı anda hem isyankar hem de şık olmayı başardı.

Popüler 5 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
(Soldan Sağa) Paris Hilton, Doja Cat, Taylor Swift Grammy Ödül töreni kırmızı halıda

Müzisyenler Grammy Ödülleri gecesinde yalnızca müziğin değil kırmızı halının da hakkını verdi.

Yılın Albümü ve En İyi Pop Vokal Albümü ödüllerini ‘Midnights’ ile kazanan Taylor Swift gecenin yıldızı olacağı tahmin ettiğinden olsa gerek geceye prenses gibi geldi. Son aldıklarıyla birlikte Grammy ödülü sayısı 14 olan Swift’in beyaz straples elbisesi Schiaparelli tasarımı. Zarif drapeli derin yırtmaçlı elbisenin kuyruğu gelinliklerle yarışacak kadar uzun.

Taylor Swift – Schiaparelli

‘Flower’ ile Yılın Kaydı ve En İyi Performans ödüllerini alan Miley Cyrus’un tercihi çarpıcıydı. Yüzlerce çengelli iğneyle yapılan kostüm Maison Margiela imzalı.

Miley Cyrus – Maison Margiela

Barbie filminde seslendirdiği ‘What Was I Made For‘ şarkısıyla En İyi Film Müziği ödülünü kazanan Billie Eilish her zamanki stilini kırmızı halıda da korudu ve geceye okula gider gibi geldi.

Billie Eilish, Chrome Hearts

Doja Cat Dilara Fındıkoğlu’nun yalnızca elbisesini giymekle yetinmedi, ünlü Türk tasarımcının adını alnına yazdı.

Şampanya rengi transparan giysi “gecenin en çıplak elbisesi” olarak tanımlandı. Düşük kesim fırfırlı yaka, dağınık dökümlü detaylar ve şeffaf bir ikinci kat görünümü zenginleştirdi. Kırmızısı platform topuklular, haç şeklindeki kolye, iri yüzükler ve siyah gözlükler dikkat çekiciydi. Ama bedenini kaplayan dövmeler ve alnındaki ‘Dilara Fındıkoğlu’ da çok çarpıcıydı.

Doja Cat – Dilara Fındıkoğlu

Paris Hilton geceye müziğiyle değil fiziğiyle katıldı. Miley Cyrus gibi onun tercihi de transparan efektli bir elbiseydi. Yeşil şeritlerde pırıltı detayları vardı.

Paris Hilton, Reem Acra

Kylie Minogue geceye kırmızı bir Dolce Gabbana elbiseyle katıldı. Üstü iplerle sıkıştırılan korse formundaki elbise şifon türevi romantik bir etek ve sırtından akan uzun pelerinle tamamlanmıştı. Kylie Minogue 2023 albümü Tension’daki ‘Padam Padam’ şarkısıyla En İyi Pop Dans Kaydı ödülünü kazandı. Bu yıldızın ikinci Grammy ödülü, ilkini yirmi yıl önce almıştı.

Kylie Minogue – Dolce Gabbana

66. Grammy Ödülleri’nde en iyiler Taylor Swift, Billie Eilish ve Miley Cyrus

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.