Taylor Swift – Matty Healy aşkı 33 gün sürdü

Taylor Swift ile Matty Healy'nin aşkları 33 gün sürdü. İlk kez geçen ay birlikte görüntülenen çiftin ilişkisileri yoğun konser programı ve aralarında sağlanamayan uyum nedeniyle bitti. Taylor Swift'e yakın bir isim yaptığı açıklamada ilişkide romantizmin eksik olduğunu iddia etti.

Kültür Sanat 7 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Taylor Swift, Eras turnesinde yüz binlerce izleyiciye ulaşıyor.

Taylor Swift iki konuyla gündemde. Birincisi biletleri yok satan Eras turnesi, diğeri ise geçen ay Matty Healy ile başlayan tutkulu aşkı. Ancak gelen son haberlere göre bu büyük aşk bitti. İlk kez 3 Mayıs’ta The Sun tarafından ortaya çıkarılan aşk, bir ay boyunca gündemi meşgul etmişti. Swift’in kendisi gibi müzisyen olan sevgilisi Matty Healy ile aşkı sadece 33 gün sürdü.

Taylor Swift yeniden bekar

Taylor Swift’in 33 günlük ilişkisini sonlandırdığını duyuran TMZ, ünlü müzisyen için “Swift artık bekar” başlığını attı. Ayrılığın nedeni olarak da ikilinin çok meşgul olmaları nedeniyle birbirlerine vakit ayıramamaları gösterildi. 33 günlük süreçte Taylor Swift ve Matty Healy birbirleriyle yeteri kadar uyumlu olmadıklarını da fark etmiş. Ünlü rock grubu The  1975’ın solisti olan Matty Healy ile ilişkilerini sonlandıran Taylor Swift’in bir yakını, çiftin birlikteliğinde romantizmin eksik olduğunu iddia etti.

https://youtube.com/watch?v=EY0-24QrG94

Taylor Swift uzun soluklu Eras turnesinin yanı sıra büyük beğeni toplayan ‘Midnights’ albümünün yeni bir versiyonu ile meşgulken Matty Healy ve grubu The 1975’ın da tpkı Taylor Swift gibi şu an büyük bir Amerika turnesinde olduğunu hatırlatalım.

Taylor ile Matty daha önce de flörtleşmişti

Çiftin birliktelikleri ortaya çıktıktan sonra Matty Healy, Taylor Swift’in Nashville’deki konserinde seyirciler arasında yer almıştı. Eras turnesi kapsamında sahne alan Taylor Swift’i tribünden izleyen Matty Healy, objektifler karşısında rahat tavırlar sergilemişti. Çift en son 25 Mayıs’ta birlikte görüntülenmişti. Aslıda bu Taylor Swift ve Matty Healy’nin ilk birlikteliğe de değildi. Çift, bundan dokuz yıl önce de kısa bir birliktelik yaşamıştı. The 1975’ın solisti Matty Healy bu durumu “küçük bir flört” olarak tanımlamıştı.

Taylor Swift’ın yıllardır beklenen turnesi başladıTaylor Swift’ın yıllardır beklenen turnesi başladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.