Taylor Swift’ın yıllardır beklenen turnesi başladı

Amerikalı pop ikonu Taylor Swift, yıllardır beklenen konser turnesine başladı. Ağustos ayına kadar ABD'nin pek çok kentinde konser verecek olan ünlü müzisyenin konser biletleri beklentilerin çok üzerinde ilgi gördü.

Kültür Sanat 19 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Taylor Swift, Eras Tour kapsamında ilk konserini Arizona'da verdi.

Amerikalı ünlü pop müzisyeni Taylor Swift’ın hayranları tarafından yıllardır heyecanla beklenen turnesi başladı. 2022’de yayınladığı Midnights albümüyle büyük beğeni toplayan Swift’in, Eras turnesi kapsamında dün gece ABD’nin Arizona eyaletinde gerçekleşen konseri büyük ilgi gördü.

2020’de başlayacağı büyük stadyum konser serisi pandemi nedeniyle iptal edilen Taylor Swift, 2018’deki turnesinin ardından ilk kez bu büyüklükte bir organizasyonla hayranlarının karşısında. Uzun sayılabilecek bu ara nedeniyle hayranları tarafından da merakla beklenen Eras turnesinin biletleri tahmin edilebileceği üzere yoğun ilgi görmüştü.

14 milyondan fazla talep

Turne biletlerine 14 milyondan fazla talep gelmesi üzerine dehşete kapıldıklarını ifade eden organizatörler, tüm hazırlıklarını 1.5 milyonluk bir bilet satışına göre yaptıklarını itiraf etmişlerdi. Biletlerin satıldığı Ticketmaster sitesi gelen yoğun talep sonrası çökmüş, bu durum Taylor Swift hayranlarını öfkelendirmişti.

12 Grammy ödülü sahibi Amerikalı müzisyen Taylor Swift’in uzun sayılabilecek bir aranın ardından yeniden hayranlarıyla buluştuğu Arizona konseri, turnenin devamı konusunda da önemli ipuçları taşıyor. Bilindiği üzere müzisyenler uzun soluklu turne programlarını daha önce belirledikleri bir şarkı listesine büyük oranda sadık kalarak sürdürüyor.

899 dolara bilet

Her şubat gerçekleştirilen çikolata festivaliyle tanınan Glendale kentinde gerçekleşen konserinde Swift, yeni albümü Midnights’ın yanı sıra Lover, Fearless, Evermore, Reputation, Speak Now ve 1989 albümlerinden hit haline gelen şarkıları seslendirdi.

Lover, Folklore ve Evermore albümleri pandemi nedeniyle turnesiz geçen Taylor Swift, o kara günlerin intikamını alırcasına 5 Ağustos 2023’e kadar ABD’de 36 konser verecek. Resmi olarak 199 ilâ 899 dolar arasında değişen fiyatlarla satılan biletlerin tamamı tükendi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.