Bir zam haberi daha: Bu kez Gain ve Exxen abonelik ücretini artırdı

Yeni yıl ile birlikte dijital platformlar tek tek fiyatlarına zam yaptıklarını duyurmaya başladı. Netflix ve Disney+'ın ardından hem Exxen hem de Gain'den zam haberi geldi. Buna göre Gain aylık 149 lira, Exxen ise en az 129 lira oldu.

Kültür Sanat 17 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Türkiye’de dijital platformlar yeni içerikleri ve milyonlara ulaşan abone sayılarıyla her yıl yükselen bir ilgiye sahip. Ancak artan döviz ve yükselen enflasyon, bu platformların da fiyatlarına zam olarak yansıyor. Netflix ve Disney+’ın artından iki platform daha peş peşe abonelik ücretlerine zam yaptığını açıkladı.

‘Konuşanlar’, ‘Leyla ile Mecnun’, ‘Gibi’ ve ‘Sizi Dinliyorum’ gibi içeriklerin yer aldığı Exxen abonelik ücretlerine zam yaptığını üyelerine duyurdu. Exxen’den yapılan açıklamada, “Değerli üyemiz, Türkiye’nin dijital platformu Exxen olarak içeriklerimizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için abonelik fiyatlarımızı 17 Şubat 2024 tarihinden itibaren güncelliyoruz” denildi. Buna göre biir aylık Reklamlı Exxen üyelik ücreti 99,90 TL’den 129,00 TL’ye yükseldi. Bir aylık Reklamlı ExxenSpor paketi üyeliği ise 222,50 TL’den 289,00 TL’ye çıktı. Yıllık abonelik paketleri kaldırıldı.

Abonelik ücretlerine zam yapan bir diğer dijital platform Gain’in güncel fiyatları açıklandı. Gelen zamla birlikte aylık abonelik ücreti 99 TL’den 149 TL’ye yükseldi. Gain’in öğrenciler ve akademisyenlere özel sunduğu indirimli aboneliğin ücreti ise 49 TL oldu.

Disney+ da zam kervanına katıldı: Yüzde 100'ü geçtiDisney+ da zam kervanına katıldı: Yüzde 100’ü geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.