Brad Pitt asfaltı ağlattı

Brad Pitt, Britanya Grand Prix yarışındaydı. Hayır, izleyici olarak değil. Hem iş hem de yarış için! Brad Pitt'in yönetmenliğini Joseph Kosinski'nin üstlendiği 'Formula 1' için pistteydi. Pilotlarla toplantıya katıldı, son sürat araba sürdü, "Bu işe çok büyük saygı duyuyorum" dedi.

Kültür Sanat 11 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Film, F1 yarışı esnasında çekilecek ilk yapım olmasıyla dikkat çekiyor.

Brad Pitt’in yönetmenliğini Joseph Kosinski’nin üstlendiği, ‘Formula 1’ için pistlere ineceği daha önce duyurulmuştu. Nihayet büyük yarış günü geldi, 59 yaşındaki aktör, geçen Pazar günü İngiltere’nin Northamptonshire bölgesindeki Silverstone pistindeydi. Oyuncu hem Max Verstappen’in zaferle sonuçlanan yarışını izlemek için oradaydı hem de bahsi geçen filmlerin çekimlerini tamamladı.

Deadline’ın bildirdiğine göre, Pitt yarış pistinde hayranlarla poz verdi ve pilotların resmi ön-yarış toplantısına katıldı. Pitt’in toplantıya katılması herkesi mutlu etmiş olsa gerek ki F1 dünya şampiyonu Lewis Hamilton buluşmayı, “şimdiye kadarki en iyi pilotlar toplantısı” olarak tanımladı. Pitt ve Hamilton’un yarış sırasında saatte 150 milin üzerinde hızlara ulaştığı bildirildi. Sky Sports ile konuşurken Pitt, pistteyken endişeli olmadığını ancak bir sivil olarak, bir sürücü olmanın ne gerektirdiğini daha iyi anladığını söyledi: “Agresyon ve beceri… Bu işe çok büyük saygı duyuyorum.”Ayrıca Daily Mail, Pitt’in cumartesi günü pistte çekilen fotoğraflarını paylaştı. Pitt ve başrol oyuncusu Damson Idris logo dolu üniformalarla görülüyor.

Cillian Murphy'a, 'Oppenheimer'daki rolü o kadar ağır gelmiş ki yemeklere bile katılmamışCillian Murphy’a, ‘Oppenheimer’daki rolü o kadar ağır gelmiş ki yemeklere bile katılmamış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.