Brad Pitt’ten, Jean Paul Sartre olur mu?

Brad Pitt’in, felsefeci Jean Paul Sartre oynayacağı filmin duyurusu ve paylaşılan fotoğraf büyük heyecana neden oldu. Oysa herkesi heyecanlandıran bu fotoğraf bir montajdı ve bu bir temenniden ibaretti. Lakin fikrin güzelliği takdire şayandı.

Kültür Sanat 22 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Brad Pitt ve Eva Green ilk kez yan yana.

Sosyal medyada hızla yayılan bir görselde Brad Pitt, Sartre’ın hafızalarla kazınan gözlüklü haliyle karşımıza çıkıyor. “Brad Pitt’in, Jean Paul Sartre canlandırdığı filmden ilk kare” notuyla paylaşılan fotoğraf, okuyanda bir heyecan dalgası yaratıyor. Hal böyle olunca da paylaşımlar ardı ardına geliyor. Varoluşçu düşüncenin önemli ismi Sartre’ı Brad Pitt’in canlandırması fikri her ne kadar ilgi uyandırsa da ortaya çıkan bu heyecan dalgası ne yazık ki büyük bir hayal kırıklığı barındırıyor. Çünkü politik duruşu, söylemleri ve romanlarıyla çağa damgasını vuran Sartre’ı, Brad Pitt’in canlandırdığı film bilgisi de fotoğraf da sahte aslında.

Twitter’da hızla yayılan görselde Jean Paul Sartre’ı canlandıran Brad Pitt’in yanında Eva Green var. Green de tahmin edileceği üzere Sartre’ın büyük aşkı yazar Simone de Beauvoir olarak karşımıza çıkıyor. Brad Pitt ve Eva Green’i bir projede ilk kez buluşturan görselin günün birinde gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği ise merak konusu.

Sosyal medyada kaynağı çok önemsenmeden yapılan arka arkaya yapılan paylaşımın doğruluğunu 10Haber olarak araştırdığımız zaman Pitt’in yakın ve uzak gelecekte böyle bir film projesi bulunmadığını gördük. Sonrası da çorap söküğü gibi geldi. Tabii fikir güzel, fotoğraf da gayet inandırıcı ama gerçek çok başka.

Brad Pitt şu sıralar Clooney ile çekimlerde

Brad Pitt, şu sıralar yönetmenliğini Jon Watts’ın üstlendiği ‘The Wolfs’ çekimleriyle meşgul. Ocean’s serisinin ardından Pitt, yakın arkadaşı George Clooney ile ilk kez aynı filmde karşımıza çıkacak. Ocak 2023’te başlayan çekimlerin ardından filmin ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor. Başlarına gelen bir belayı çözmeye çalışan iki arkadaşı canlandıran Brad Pitt ve George Clooney’in rol arkadaşları ise Amy Ryan.

Emin Alper’in ‘Arayış’ından ilk kare

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.