Brad Pitt asfaltı ağlatacak: 300 milyon dolarlık film!

Brad Pitt'in başrolünü üstlendiği F1 filminden ilk fragman yayınlandı. Hollywood yıldızının F1 antrenörünü canlandırdığı film 300 milyon dolarlık bütçesiyle de dikkat çekiyor. 'F1' adlı filmin 2025'in yaz aylarında gösterime girmesi bekleniyor.

Kültür Sanat 10 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Brad Pitt'in yeni filmi 2025'te gösterime girecek.

Tyler Durden, Benjamin Button, Aldo Raine ve daha nicesi. Sinemada unutulmaz performanslara imza atan Brad Pitt pistlerde karşımıza çıkacak. 60 yaşındaki ABD’li oyuncu bu kez ‘F1’ adlı filmde. 300 milyon dolara mal olan filmin ilk fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Adrenalinin bir hayli yüksek olduğu filmin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Damson Idris, Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo bu Formula 1 filminin kadrosunda yer alan diğer isimler. Film 2025’in yaz aylarında gösterime girecek.

F1 pilotu Lewis Hamilton da filmde

‘F1’ adlı filmde ünlü oyuncu Brad Pitt Formula 1’e geri dönen eski bir pilotu canlandırırken genç oyuncu Damson Idris onun APXGP adlı kurgusal bir takımdaki ekip arkadaşı rolünde. Gerçek yarış pistlerinde Formula 1 yarışları öncesi çekilen filmin yönetmen koltuğunda da Joseph Kosinski oturuyor. Yakın zamanda ‘Top Gun: Maverick’ filmiyle izleyici karşısına çıkan yönetmenin filminde Lewis Hamilton başta olmak üzere bazı F1 pilotları da rol alacak. Merakla beklenen filmde rol alacak isimler arasında F1 organizasyonunda görevli isimler de yer alacak.

Boğaz'da bir İstanbul yaz gecesi ve Arlo ParksBoğaz’da bir İstanbul yaz gecesi ve Arlo Parks

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.